Home Sport & organisatieOpleidingen → IJshockeygoaliecoach 1

IJshock­ey­goaliecoach 1

De oplei¬≠d¬≠ing IJshock¬≠ey¬≠goaliecoach 1 kent zow¬≠el een the¬≠o¬≠rie- als een prak¬≠tijkgedeelte. Tij¬≠dens de the¬≠o¬≠retis¬≠che mod¬≠ules kri¬≠j¬≠gen de cur¬≠sis¬≠ten inzicht over hoe een goaliecoach een effec¬≠tief leer¬≠pro¬≠ces kan door¬≠mak¬≠en met jonge goalies.

De nationale goaliecoaches Patrick den Ouden en Chad Kambeitz hebben zelf de Zweedse versie van de opleiding gevolgd en zijn vanuit hun eigen opleiding aan de slag gegaan om de modules om te zetten in een Nederlandse versie. De inhoud van deze opleiding is derhalve herleid vanuit de Zweedse opleiding IJshockeygoaliecoach level 1 en 2.

Bij voldoende inschrijvingen wordt de opleiding gegeven.

Hoe kun je je opgeven?
Je geeft jezelf op door een mail te sturen aan theo.van.gerwen@ijshockeynederland.nl. Vermeld duidelijk je naam en de club waar je werkzaam bent. Je dient bij aanmelding het cursusgeld van EUR 160,00 over te maken op het bankrekeningnummer van IJshockey Nederland, IBAN NL33INGB0455541108, onder vermelding van goaliecoach en je naam. Zie hieronder de annuleringsvoorwaarden.

Annuleringskosten
Bij annulering tot uiterlijk 4 werkdagen voor aanvang van de eerste cursusdag wordt een bedrag van EUR 27,50 in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 48 uur voor aanvang van de eerste cursusdag wordt het gehele bedrag van EUR 160,00 in rekening gebracht.

Wij zien graag jullie aanmelding tegemoet en zouden het fantastisch vinden als de clubs mensen hebben die zich inzetten als goaliecoach. De goaliecoaches kun je als vereniging belonen met deze opleiding tot gecertificeerde goaliecoach.

Geef de informatie door en meld coaches aan.

Laatst gewijzigd op 27 april 2020 om 23:31