Home OrganisatieOpleidingen → IJshockeygoaliecoach 1
Opleiding IJshockeycoach 2

IJs¬≠hoc¬≠key¬≠goa¬≠lie¬≠coach 1

De oplei¬≠ding IJshock¬≠ey¬≠goaliecoach 1 kent zowel een the¬≠o¬≠rie- als een prak¬≠tijkgedeelte. Tij¬≠dens de the¬≠o¬≠retis¬≠che mod¬≠ules kri¬≠j¬≠gen de cur¬≠sis¬≠ten inzicht in hoe een goa¬≠lie¬≠coach een effec¬≠tief leer¬≠pro¬≠ces kan door¬≠mak¬≠en met jon¬≠ge goalies.

De nati­o­na­le goa­lie­coach Rowan Delil heeft een nieu­we opzet samen­ge­steld voor de basis­op­lei­ding IJs­hoc­key­goa­lie­coach 1. De inhoud van deze oplei­ding is her­leid van­uit diver­se inter­na­ti­o­na­le goaliecoach-opleidingen

Data en locatie praktijk-theoriedagen

De opleiding IJshockeygoaliecoach 1 is voor eenieder die binnen de vereniging iets doet of gaat doen met het trainen van goalies. Dit kunnen personen zijn met of zonder eigen goalie-ervaring. De opleiding is ook prima geschikt voor de trainer-coach die meer wil weten over de basis van goaltending.

Data en locatie

Dag 1:

Zaterdag 9 oktober 2021
Tijd: 09:00-16:00 uur
Locatie: IJssportcentrum Tilburg

Dag 2:

Zaterdag 6 november 2021
Tijd: 10:00-15:00 uur
Locatie: IJssportcentrum Tilburg

Dag 3:

Zaterdag 13 november 2021
Tijd: 09:00-16:00 uur
Locatie: IJssportcentrum Tilburg

De onderwerpen die tijdens de opleiding aan de orde komen zijn:

  • Positionering en verschillende bewegingsvormen
  • Ontwikkeling van de goalie in de verschillende fases, zowel fysiek en technisch als mentaal, emotioneel en tactisch
  • Didactische aspecten
  • De verschillende functies die een goaliecoach kan bekleden voor alle leeftijden van goalies
  • Samenwerken als goaliecoach met trainers/coaches.

    Bij het afronden van IJshockeygoaliecoach 1 ben je op de hoogte van de basis van goaltending als fundament om jezelf verder te ontwikkelen voor de meer geavanceerde goaliecoach-opleidingen. Je bent in staat te observeren en te ontdekken waar er verbeterd dient te worden, kunt hier oefeningen voor ontwikkelen en vandaaruit gestructureerd een training samenstellen met alle bijkomende aspecten voor tijdens teamtrainingen of voor specifieke goalietrainingen. Bij de cursus is het volgende boek inbegrepen: The power within (1)

Inschrijven

Cursusbedrag: 195,00 euro

Bij voldoende inschrijvingen wordt de opleiding gegeven.

Annuleringsvoorwaarden

AnnuleringsvoorwaardenBij annulering tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de eerste cursusdag wordt een bedrag van EUR 75,00 in rekening gebracht. Bij annulering tot uiterlijk 4 werkdagen voor aanvang van de eerste cursusdag wordt het totale bedrag van EUR 195,00 in rekening gebracht.

Laatst gewijzigd op 6 oktober 2021 om 14:08