Home Sport & organisatieOpleidingen → IJshockeytrainer-coach 1
Opleiding IJshockeycoach 2

IJshock­ey­train­er-coach 1

De oplei¬≠d¬≠ing IJshock¬≠ey¬≠train¬≠er-coach 1 is bedoeld voor team¬≠begelei¬≠ders (jeugd). In het kwal¬≠i¬≠fi¬≠catieprofiel staan de kern¬≠tak¬≠en van een team¬≠begelei¬≠der. De oplei¬≠d¬≠ing bestaat uit een prak¬≠tijk-/ex¬≠a¬≠m¬≠endag.

Praktijk-/examendagen
Op de volgende data vinden de praktijk-/examendagen van de opleiding IJshockeytrainer/coach 1 van het seizoen 2021-2022 plaats:

Zaterdag 2 oktober 2021, T-Kwadraat, Olympiaplein 383, 5022 DX Tilburg
Zaterdag 13 november 2021, Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht
Zaterdag 11 december 2021, NDC den Hommel, Kennedylaan 9, 3533 KH Utrecht

Vooralsnog gaan we uit van een live invulling van deze opleiding.

Conform het sportreglement dienen alle teambegeleiders (inclusief coaches en teammanagers) van teams in de jeugdcompetities minimaal te beschikken over het, door IJshockey Nederland te verstrekken, diploma IJshockeytrainer-coach 1. Dispensatie wordt verleend tot de cursusdag mits de teambegeleider is aangemeld voor één van de bovenstaande cursusdagen en betaling heeft plaatsgevonden. Voordat clubs teambegeleiders inzetten dienen zij er zeker van te zijn dat de teambegeleider is gecertificeerd of dispensatie heeft gekregen.

IMG 20210722 WA0005

Inschrijven
Wil je deelnemen aan de opleiding IJshockeytrainer-coach 1 vul dan dit inschrijfformulier in. Na acceptatie van de inschrijving en betaling van het cursusgeld EUR 62,50 ontvang je een link waarin jouw taken vermeld staan ter voorbereiding op de praktijk-/examendag.

Geboorte datum *
Locatie en datum keuze *

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de cursusdag wordt een bedrag van EUR 22,50 in rekening gebracht. Bij annulering tot uiterlijk 4 werkdagen voor aanvang van de cursusdag wordt het totale cursusbedrag EUR 62,50 in rekening gebracht.

ZO STUDEER JE
Studeer in jouw eigen tempo.
Je ontvangt de link naar de complete opleidingsmap IJshockeytrainer-coach 1 na inschrijving en betaling. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar! Je bent alleen verplicht deel te nemen aan één van de praktijk-/examendagen (zie de data hierboven). Reken op een zelfstudietijd van ongeveer 15 uur.

Laatst gewijzigd op 21 september 2021 om 11:34