Home Sport & organisatieWedstrijdzaken → Aanleveren wedstrijdtijden en verhinderdata definitieve inschrijving seizoen 2020-2021

Aan¬≠lev¬≠eren wed¬≠stri¬≠jdti¬≠j¬≠den en ver¬≠hin¬≠der¬≠da¬≠ta defin¬≠i¬≠tieve inschri¬≠jv¬≠ing seizoen 2020‚ÄČ‚Äď‚ÄČ2021

Clubs/‚Äčcontractanten die nog geen wed¬≠stri¬≠jdti¬≠j¬≠den of de ver¬≠hin¬≠der¬≠da¬≠ta bij de defin¬≠i¬≠tieve inschri¬≠jv¬≠ing hebben ingevo¬≠erd, wor¬≠den ver¬≠zocht dit per omgaande tot uiter¬≠lijk 1 sep¬≠tem¬≠ber 2020 te doen.

Club/contractanten die dit door omstandigheden niet kunnen doen voor 1 september worden verzocht hierover contact op te nemen met de competitiecommissie (competitie@ijshockeynederland.nl).

Bij het invoeren van de verhindering kunnen clubs/contractanten elke opgegeven tijd individueel of de gehele dag blokkeren (of weer vrijgeven). Het is zaak dat de clubs/contractanten hun verhinderingen zo goed mogelijk up-to-date houden, ook als de competities al gepland zijn. In de loop van het seizoen worden er altijd wijzigingen doorgevoerd, en dan is het zaak dat we zoveel mogelijk flexibiliteit hebben, en daarvoor is het noodzakelijk dat clubs/contractanten niet alleen hun verhinderingen aanvullen, maar ook dat ze data die weer vrijkomen ook weer vrijgeven!

In het kader van de planning moeten clubs/contractanten een verhindering minstens 14 dagen tevoren invoeren. Clubs/contractanten kunnen geen verhindering invoeren voor tijden waarop reeds een wedstrijd gepland staat. Voor het verzetten van een wedstrijd moet contact worden opgenomen met de competitiecommissie (competitie@ijshockeynederland.nl). Wanneer de competitiecommissie akkoord gaat met een wedstrijdwijziging worden administratiekosten in rekening gebracht.

Laatst gewijzigd op 16 augustus 2020 om 11:03