Home Sport & organisatieWedstrijdzaken → Invullen teamregistratieformulieren seizoen 2020-2021

Invullen team­reg­is­tratiefor­mulieren seizoen 2020 – 2021

Bij deel­name aan de com­peti­tie dient voor aan­vang van de com­peti­tie te wor­den aangemeld welke spel­ers en team­begelei­ders, senioren en junioren, in welk team aan de com­peti­tie gaan deelnemen.

Elk lid dient zijn team voorafgaand aan het seizoen via de website van IJshockey Nederland te registreren middels het invullen van een zogenaamde teamlijst. Dit formulier bevat per aan de competitie deelnemend team een overzicht van speelgerechtigde spelers (inclusief dispensatiespelers en nieuwe aanmeldingen) en teambegeleiders met hun IJNL-nummer, naam, voornaam, geboortedatum, nationaliteit en recente pasfoto. Tijdens het seizoen kan op elk moment een speler of teambegeleider worden toegevoegd aan de teamlijst.

Rugnummers en posities invullen bij de teamregistratie
De clubs/contractanten worden gevraagd bij de teamregistratie van alle teams de rugnummers en posities in te vullen. Als deze gegevens ontbreken, dienen bij de invoer van de gegevens van een wedstrijdformulier op de site van de bond elke keer de rugnummers en posities ingetikt te worden, terwijl dit aan de voorkant voorkomen kan worden. Met een complete teamregistratie doet u de vrijwilligers die bij uw club de digitale invoer verzorgen (en hun collega's in het land) een groot plezier.

Mocht het team slechts Ă©Ă©n set shirts hebben, vult u dan bij Nr. (L) en Nr. (D) hetzelfde nummer in. Uiteraard zal er af en toe een speler met een ander nummer spelen, maar dan hoeft de persoon die invoert alleen dat nummer aan te passen.

Laatst gewijzigd op 16 augustus 2020 om 11:05