Home Sport & organisatieWedstrijdzaken → Invullen teamadministratie seizoen 2021-2022

Invullen tea­mad­min­is­tratie seizoen 2021 – 2022

Bij deel­name aan de com­peti­tie dient per team te wor­den aangemeld welke spel­ers en team­begelei­ders, senioren en junioren, in welk team aan de com­peti­tie gaan deelnemen.

Voorwaarde voor de invoering van het elektronisch wedstrijdformulier is dat alle personen die op het wedstrijdformulier ingevuld moeten worden, per team zijn ingevoerd in het systeem van AllUnited. Bij spelers (alle spelers die deel uitmaken van de selectie) dienen naast de naam ook de positie, het rugnummer en de C en A ingevoerd te worden. Naast de spelers dienen ook alle aan het team verbonden teambegeleiders (waaronder de coach) ingevoerd te worden. Van alle personen dient, voor zover nodig, een foto geĂĽpload te worden.

Wat er moet gebeuren is in feite vergelijkbaar met de oude situatie. Een teambegeleider overhandigde voor de wedstrijd de opstelling en het teamregistratieformulier (long list) aan de official scorer met dezelfde informatie. Deze informatie moet nu in het systeem van AllUnited worden ingevoerd om met het elektronisch wedstrijdformulier te kunnen werken. Dit hoeft overigens niet voor elke wedstrijd opnieuw. Alleen als er in de selectie (spelers en teambegeleiders) iets veranderd, dient dit aangepast te worden.

De coach krijgt via de Digital Pass App de mogelijkheid spelers en begeleiders te kiezen voor een bepaalde wedstrijd. Ook kan hij posities, rugnummers etc. indien nodig aanpassen.

Laatst gewijzigd op 16 oktober 2021 om 11:30