Home Sport & organisatieWedstrijdzaken → Invullen teamadministratie seizoen 2021-2022

Invullen tea­mad­min­is­tratie seizoen 2021 – 2022

Bij deel­name aan de com­peti­tie dient per team te wor­den aangemeld welke spel­ers en team­begelei­ders, senioren en junioren, in welk team aan de com­peti­tie gaan deel­ne­men. Ondanks her­haalde ver­zoeken is dit tot op heden niet door alle verenigin­gen gedaan.

Werking EGREP / CoachApp afhankelijk van teamadministratie in ClubUnify

Op dit moment wordt getest met het elektronische wedstrijdformulier (Egrep) en de coach app. Omdat in Egrep en de coach app nog niet alle spelers en teambegeleiders zijn te selecteren wordt het wedstrijdformulier vooralsnog met de hand ingevuld. De formulieren worden naar het bondsbureau gestuurd. Clubs die de beschikking hebben over Egrep voeren de gegevens voor zover mogelijk zelf in. IJshockey Nederland doet dat voor de andere clubs.

Voor het goed functioneren van Egrep en de coach app is het van groot belang dat de teamadministratie in ClubUnify correct en volledig is ingevuld. Het belangrijkste is dat alle spelers en alle begeleiders zijn gekoppeld aan het team. Ook spelers (en begeleiders) die af en toe voor het team actief zijn. Om niet voor elke wedstrijd rugnummers en posities in te moeten vullen, is het van belang dat ook deze gegevens correct en volledig in de teamadministratie in ClubUnify worden ingevuld. Zonder deze gegevens kunnen we niet een volgende stap in het testen van het systeem. Hierdoor komt de uiteindelijke initiëring van het systeem onder druk te staan.

Hieronder staan instructies over het invullen van de teamadministratie en het toevoegen van teamofficials aan een team.

Laatst gewijzigd op 1 februari 2022 om 09:28