Home Sport & organisatieWedstrijdzaken → Papieren sheets Whatsappen of e-mailen

Papieren sheets What­sap­pen of e‑mailen

Procedure rond invullen, invoeren en opsturen wedstrijdformulier

Een aantal clubs werkt inmiddels met het digitale wedstrijdformulier, maar het systeem is nog niet volledig operationeel. Daarom willen we de overige clubs tot die tijd ontzorgen door de invoer van de wedstrijdformulieren voor onze rekening te nemen. Voor zover dit nog niet gebeurt, verzoeken we deze clubs:

Het wedstrijdformulier met de hand, volledig en goed leesbaar, in te vullen.

Een duidelijke scan of foto van het wedstrijdformulier te maken.

De scan of de foto zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 24 uur na de wedstrijd, te appen naar 085 - 02 204 66 of te mailen naar info@ijshockeynederland.nl.

Het originele wedstrijdformulier te bewaren.

Om geen achterstand op te lopen in de verwerking, is het tijdig appen of mailen van groot belang. Het heeft consequenties voor het bekend maken van uitslagen en standen en de verdere competitieplanning.

De clubs die inmiddels wel met het digitale wedstrijdformulier werken, kunnen daarmee doorgaan (tijdens of zo snel mogelijk na de wedstrijd), maar het wedstrijdformulier dient ook met de hand ingevuld te worden. Ook hier geldt het appen of mailen naar de bond en het bewaren van het formulier. Daarnaast het verzoek bij te houden welke informatie niet ingevoerd kon worden, zodat dit op een later moment gedaan kan worden. Zo is het op dit moment soms niet mogelijk alle spelers en begeleiders in te voeren.

Het digitale wedstrijdformulier zal pas volledig en goed kunnen functioneren als alle spelers en begeleiders van een team volledig zijn ingevuld in AllUnited. Mocht dit nog niet zijn gebeurd, nogmaals het verzoek dit op korte termijn te doen.

Laatst gewijzigd op 31 oktober 2021 om 10:12