Home Sport & organisatieWedstrijdzaken → Registreren contactgegevens clubfunctionarissen

Reg­istr­eren con­tact­gegevens clubfunctionarissen

In de online lede¬≠nad¬≠min¬≠is¬≠tratie kun¬≠nen de clubs/‚Äčcontractanten naast onder andere de spel¬≠ers, teamof¬≠fi¬≠cials en club¬≠schei¬≠d¬≠srechters eve¬≠neens de (gegevens van de) bestu¬≠ursle¬≠den en overige kaderleden vastleggen.

In de online ledenadministratie kunnen de clubs/contractanten naast onder andere de spelers, teamofficials en clubscheidsrechters eveneens de (gegevens van de) bestuursleden en overige kaderleden vastleggen.

Voor het registreren van de bestuursleden kan door de ledenadministrateur in de online ledenadministratie een keuze worden gemaakt in de volgende lidsoorten:

- voorzitter
- vice-voorzitter
- penningmeester
- secretaris
- bestuurslid

Voor het registreren van kaderleden kan door de ledenadministrateur in de online ledenadministratie een keuze worden gemaakt in de volgende lidsoorten:

- wedstrijdsecretaris
- technisch coördinator
- wervingscoördinator
- scheidsrechterscoördinator
- ledenadministrateur
- communicatie (public relations)
- scheidsrechterbegeleider
- vertrouwenspersoon

Op basis van de registraties in de online ledenadministratie wordt onder Clubs in de online ledenadministratie de geregistreerde bestuursleden en kaderleden van de club/contractant zichtbaar gemaakt.

In de online ledenadministratie kun je onder Telefoon en E-mail de contactgegevens van de functionarissen registreren. Voor het registreren van het mobiele telefoonnummer kies je Soort Mobiel, voor het registreren van het e-mailadres kies je Soort E-mail.

Op de pagina Clubs in de online ledenadministratie vinden clubs/contractanten eveneens een overzicht van personen die toegangsrechten tot de online systemen hebben gekregen, een overzicht van de ingeschreven teams in de afgelopen seizoenen en statistieken over de leeftijdsopbouw van de spelers en het ledenverloop (het aantal nieuw ingeschreven en uitgeschreven leden per seizoen).

Laatst gewijzigd op 26 juli 2021 om 16:13