Home Regle¬≠men¬≠tenBijlage bij het sportreglement → Bijlage XVII: Bijzondere wedstrijden

Bij­la­ge XVII: Bij­zon­de­re wedstrijden

a. De wedstrijd om de Ron Berteling Schaal is één allesbeslissende wedstrijd tussen landskampioen en de winnaar van de beker van het seizoen daarvoor.
De wedstrijd wordt gespeeld op een door IJshockey Nederland vooraf bepaalde locatie. IJshockey Nederland heeft het recht om hiervan af te wijken.
IJshockey Nederland kan, onder bepaalde omstandigheden, besluiten de deelnemende teams aan de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal aan te passen.
IJshockey Nederland kan, onder nader te bepalen voorwaarden, de organisatie van deze wedstrijd aan derden uitbesteden.

b. De bekerfinale wordt gespeeld in een stadion dat wordt aangewezen door het bestuur van IJshockey Nederland. De bekerfinale wordt in één allesbeslissende wedstrijd gespeeld. Alle revenuen van de bekerfinale komen ten gunste van IJshockey Nederland.

c IJshockey Nederland heeft ook de mogelijkheid om wedstrijden ter promotie van de ijshockeysport te organiseren. Dit kunnen onder andere demonstratiewedstrijden of een All Star game betreffen. IJshockey Nederland kan, onder nader te bepalen voorwaarden, de organisatie van deze wedstrijd(en) aan derden uitbesteden.

Laatst gewijzigd op 13 december 2022 om 15:48