In 2018 in een nieuwe opzet voor U12-, U14- en U16-spelers en in een nieuwe locatie, namelijk IJssportcentrum Tilburg. Het Dutch Elite Development Camp 2018 vindt plaats van maandag 13 tot en met zaterdag 18 augustus 2018 in het IJssportcentrum Tilburg, Stappegoorweg 3 te Tilburg. De spelers worden getraind door absolute toptrainers uit o.a. Zweden, Tsjechië, Finland, Canada, USA en Nederland!Word een completere ijshockeyer en leer van de beste trainers/coaches uit binnen- en buitenland!

Een superleuke week om nooit te vergeten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan techniek, tactiek, spelinzicht, fitheid, mentale weerbaarheid, coördinatie en kracht. Deelnemers aan deze ideale en unieke leerschool worden individueel begeleid in hun ontwikkeling als ijshockeyer. Door de wijze van begeleiding kunnen de deelnemers zichzelf na het Development Camp verder ontwikkelen.

Na de inschrijving via deze link volgt een factuur naar het opgegeven e-mailadres. Deze factuur dient uiterlijk voor aanvang van het kamp betaald te zijn. Om voor vroegboekkortingen in aanmerking te komen dient de factuur voor 31 januari c.q. 31 maart 2018 te zijn voldaan.

Annuleringskosten Vanwege kosten die vooraf gemaakt worden zijn wij genoodzaakt annuleringskosten te berekenen. Bij eventuele annulering na 1 juli 2018 wordt een bedrag van EUR 95,00 in rekening gebracht. Bij annulering na 1 augustus 2018 wordt een bedrag van EUR 200,00 in rekening gebracht. Bij annulering na 5 augustus 2018 wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.  Klik hier voor de folder van het Dutch Elite Development Camp 2018!