NOC NSF Nationale Sportweek Sport Doet Iets Met Je

23 augustus 202021:18

Door Wilma Olijhoek

Info van de bond

Nieuws NOC*NSF | NOC*NSF Nationale Sportweek

De NOC*NSF Nationale Sportweek komt eraan! Nog minder dan een maand te gaan. Van 18 tot en met 27 september gaan we zoveel mogelijk mensen met plezier laten sporten en bewegen! Doe jij ook mee? #BeActive

Promo tool beschikbaar voor clubs

Goed nieuws! Het is nu mogelijk voor sportclubs om promotiemateriaal aan te maken. Het enige wat je als club hoef te doen is je officieel aanmelden voor de NOC*NSF Nationale Sportweek. Daarna ontvang je een mail met instructies. Binnenkort kunnen sportbedrijven, gemeenten & bonden ook promotiemateriaal aanmaken! Meld je officieel aan & ontvang vanzelf bericht.

Jouw sportinitiatief of activiteit delen met heel Nederland? Dit is je kans!

De NOC*NSF Nationale Sportweek is op zoek naar de mooiste sportinitiatieven en activiteiten om te delen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Heb jij een mooi sportverhaal of organiseer jij tijdens de sportweek een activiteit waar wij bij moeten zijn, laat het ons weten. Wie weet komen we bij jou langs en delen we jouw initiatief met de rest van Nederland! #sportdoetietsmetje

Deel hier jouw verhaal.

'Sport doet iets met je' campagne

De 'Sport doet iets met je' campagne is live. De komende weken vertellen sporters en bekende Nederlanders wat sport met hen doet. De NOC*NSF Nationale Sportweek is natuurlijk het hoogtepunt van de campagne. Met de sportweek activeren we iedereen om in beweging te komen om samen te gaan genieten van sport en bewegen! #sportdoetietsmetje.

Lees hier meer over #sportdoetietsmetje.

Nationale Sportweek ambassadeur: Keet

Klik hier voor de promo van de Nationale Sportweek ambassadeur: Keet.

3 minuten met host city Emmen

Eindhoven, Emmen en Nieuwegein zijn in 2020 de host cities voor de NOC*NSF Nationale Sportweek. Met elkaar zetten deze drie steden de sport door het hele land gedurende tien dagen in de schijnwerpers.

Lees hier verder.

Sport Supportteam

Het Sport Supportteam staat voor je klaar! Of je nou meer informatie nodig hebt, mooie sportverhalen met ons wil delen óf je er even niet uitkomt: wij zijn er voor je en helpen je graag verder om samen meer sportplezier te scoren.

Kom hier met Sport Supportteam in contact.

NOC*NSF Nationale Sportweek is onderdeel van de Europese week van de Sport

De NOC*NSF Nationale Sportweek is onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Met extra omarming van Nederlandse Loterij maakt NOC*NSF samen met haar partners de NOC*NSF Nationale Sportweek mogelijk.

NOC NSF Nationale Sportweek RGB