Home OrganisatieOpleidingen → Digitale cursus IJshockeytrainer-coach 1
IJNL opleidingen

Digi­ta­le cur­sus IJs­hoc­key­trai­ner-coach 1

De oplei¬≠ding IJs¬≠hoc¬≠key¬≠trai¬≠ner-coach 1 is bedoeld voor team¬≠be¬≠ge¬≠lei¬≠ders (jeugd). In het kwa¬≠li¬≠fi¬≠ca¬≠tie¬≠pro¬≠fiel staan de kern¬≠ta¬≠ken van een teambegeleider. 

Conform het sportreglement dienen alle teambegeleiders (inclusief coaches en teammanagers) van teams in de jeugdcompetities minimaal te beschikken over het, door IJshockey Nederland te verstrekken, diploma IJshockeytrainer-coach 1. Dispensatie wordt verleend tot de afronding van de digitale E-learning cursus. Voordat clubs teambegeleiders inzetten dienen zij er zeker van te zijn dat de teambegeleider is gecertificeerd of dispensatie heeft gekregen.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan de digitale opleiding IJshockeytrainer-coach 1 vul dan dit inschrijfformulier in. Na acceptatie van de inschrijving en betaling van het cursusgeld EUR 67,50 ontvang je een link naar de E-learning omgeving. Inschrijven kan alleen als je ingeschreven bent met je eigen email adres bij je club. Heb je dit niet regel het met je club.

Na inschrijving en betaling ontvang je een link naar je eigen digitale E-learning omgeving IJshockeytrainer-coach 1. Vervolgens kun je je eigen tempo bepalen bij het volgen van de opleiding. Nadat je de cursus compleet hebt doorlopen en de portfolio-opdrachten 1.1 en 1.2 hebt opgemaakt en de intentieverklaring hebt ondertekend, worden de opdrachten beoordeeld en bij goed resultaat ontvang je het diploma IJshockeytrainer-coach 1.

Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar! Reken op een zelfstudietijd van ongeveer 10 uur.

20230829 IJNL CURSUSOPGAAF

Laatst gewijzigd op 29 augustus 2023 om 15:48