Home Team Stripes → Sponsoren TeamStripesNL

Spon­so­ren TeamStripesNL

Part of the product

Namens IJs¬≠hoc¬≠key Neder¬≠land zijn er onge¬≠veer 50 scheids¬≠rech¬≠ters actief tij¬≠dens U17, U23 en Ere¬≠di¬≠vi¬≠sie wed¬≠strij¬≠den. Als bonds¬≠scheids¬≠rech¬≠ters zijn we ver¬≠e¬≠nigt sinds 2019 als Team¬≠Stri¬≠pe¬≠sNL.

Als Team¬≠Stri¬≠pe¬≠sNL zijn wij ‚Äč‚Äėpart of the pro¬≠duct‚Äô en daar¬≠mee het der¬≠de team op het ijs.

Om de scheidsrechters van TeamStripesNL te kunnen werven, op te leiden en te ondersteunen, zijn financi√ęle middelen nodig om dit mogelijk te maken.
We zijn dan ook zeer dankbaar dat we hierbij ondersteuning mogen ontvangen van onze sponsoren!

De stap om een scheidsrechter te worden doe je om deel uit te blijven maken van onze mooie sport. Daarnaast zijn er goede mogelijkheden om door te groeien naar internationaal niveau. Om dit te bereiken steken de scheidsrechters veel tijd en geld in hun (nieuwe) carrière. Naast de kosten van het aanschaffen en een compleet nieuwe scheidsrechters uitrusting, abonnementen om fit te blijven, het wekelijks laten slijpen van de schaatsen, zijn er bijvoorbeeld ook kosten verbonden aan het verplicht bijwonen van het scheidsrechters weekend of bijwonen van landelijke bijeenkomsten.

Om scheidsrechters van TeamStripesNL daarin te ondersteunen, zijn we trots op het feit dat we mooie sponsoren aan ons hebben kunnen binden, die het mogelijk maken om scheidsrechters te voorzien van een groot gedeelte van hun uitrusting. Daarnaast hebben we meer middelen om verder te professionaliseren als TeamStripesNL


Sponsoren die TeamStripesNL ondersteunen zijn: Marne Mosterd, Lima, Tummers en Steiger Tijger.

Whats App Image 2024 06 06 at 14 27 05
Lima logo
Tummers logo
STEIGERTIJGER LOGONAAST WITTERAND2

Laatst gewijzigd op 22 juni 2024 om 09:36