Home Sport & organisatieOpleidingen → IJshockeytrainer-coach 2
Depositphotos 221093120 s 2019

IJshock­ey­train­er-coach 2

De oplei¬≠d¬≠ing IJshock¬≠ey¬≠train¬≠er-coach 2 is bedoeld voor assis¬≠tent-jeugdtrain¬≠ers. In het kwal¬≠i¬≠fi¬≠catieprofiel staan de kern¬≠tak¬≠en van een assis¬≠tent-jeugdtrain¬≠er beschreven. Gedurende de oplei¬≠d¬≠ing IJshock¬≠ey¬≠train¬≠er-coach 2 zullen the¬≠o¬≠rie- en prak¬≠tijk¬≠sessies elka¬≠ar afwis¬≠se¬≠len en wor¬≠den prak¬≠tijk- en port¬≠fo¬≠lio-opdracht¬≠en uit¬≠gevo¬≠erd. Port¬≠fo¬≠lio wordt door de toets¬≠ingscom¬≠missie beoordeeld.

Data en locatie praktijk-/theoriedagen
In het seizoen 2021-2022 zal de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 zullen theorie (klassikaal) en praktijk (ijssessies) elkaar afwisselen. Van de cursisten wordt tevens verwacht dat zij gedurende het seizoen praktijkopdrachten uitvoeren.

Gezien de ontwikkelingen en het aantal deelnemers is de start van deze opleiding uitgesteld naar de 2e week van januari 2022.

Deelnemers aan de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 krijgen een link naar het E-learning programma "Een beetje opvoeder".


IMG 20210722 WA0004

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 vul dan dit inschrijfformulier in. Na acceptatie van je inschrijving en de betaling van het cursusgeld ad. EUR 312,50 ontvang je een link naar de brondocumenten.

Alle cursisten moeten naast het diploma IJshockeytrainer-coach 1 ook over voldoende eigen schaatsvaardigheden beschikken om met de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 te kunnen starten. Om in de praktijk de juiste begeleiding te ontvangen, wordt voor iedere cursist een praktijkbegeleider aangesteld.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de eerste cursusdag wordt een bedrag van EUR 75,00 in rekening gebracht. Bij annulering tot uiterlijk 4 werkdagen voor aanvang van de eerste cursusdag wordt het totale cursusbedrag EUR 312,50 in rekening gebracht.

Geboorte datum *
Adres
Op welke datum heeft u het diploma IJshockeytrainer-coach 1 behaald *

Laatst gewijzigd op 20 september 2021 om 14:55