Home OrganisatieOpleidingen → IJshockeytrainer-coach 2
Opleiding IJshockeycoach 2

IJs­hoc­key­trai­ner-coach 2

De opleiding IJHTC 2 voor het seizoen 2023-2024 is gesloten


De oplei¬≠ding IJs¬≠hoc¬≠key¬≠trai¬≠ner-coach 2 is bedoeld voor jeugd¬≠trai¬≠ners. In het kwa¬≠li¬≠fi¬≠ca¬≠tie¬≠pro¬≠fiel staan de kern¬≠ta¬≠ken van een jeugd¬≠trai¬≠ner beschre¬≠ven. De oplei¬≠ding IJHTC 2 is afge¬≠stemd op trai¬≠ners en coa¬≠ches van de aller¬≠klein¬≠ste (U11/U9/U7). Port¬≠fo¬≠lio wordt door de toet¬≠sings¬≠com¬≠mis¬≠sie beoor¬≠deeld. Bij een posi¬≠tie¬≠ve beoor¬≠de¬≠ling ont¬≠vang je de cer¬≠ti¬≠fi¬≠ce¬≠ring IJHTC 2

Tijdens de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 wordt veel aandacht besteed aan het zgn. "Learn to play programma" van de IIHF. Naast de specifieke inhoud, vooral gericht op basistechnieken, zal er veel aandacht zijn voor generieke zaken. Tijdens klassikale lessen wordt aandacht gegeven aan didactieken en pedagogiek. Een veilige en plezierig sportomgeving staat centraal. Theorie (klassikaal) en praktijk (ijssessies) zullen elkaar afwisselen. Van de cursisten wordt tevens verwacht dat zij gedurende het seizoen praktijkopdrachten uitvoeren.


Wil je deelnemen aan de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 vul dan dit inschrijfformulier in. Na acceptatie van je inschrijving en de betaling van het cursusgeld ad. EUR 312,50 ontvang je een link naar de brondocumenten.

N.B.: Via het lokale Sportakkoord kan de vereniging subsidie ontvangen voor het gehele of een gedeelte van het cursusbedrag. Deze subsidie zal samen met IJshockey Nederland aangevraagd worden.

Wil je deelnemen aan de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 vul dan dit inschrijfformulier in.

Alle cursisten moeten naast het diploma IJshockeytrainer-coach 1 ook over voldoende eigen schaatsvaardigheden beschikken om met de opleiding IJshockeytrainer-coach 2 te kunnen starten. Om in de praktijk de juiste begeleiding te ontvangen, wordt voor iedere cursist een praktijkbegeleider aangesteld.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de eerste cursusdag wordt een bedrag van EUR 75,00 in rekening gebracht. Bij annulering tot uiterlijk 4 werkdagen voor aanvang van de eerste cursusdag wordt het totale cursusbedrag EUR 312,50 in rekening gebracht.

Laatst gewijzigd op 21 september 2023 om 08:07