Home Sport & organisatieOpleidingen → IJshockeytrainer/coach 4

IJshockeytrainer/‚Äčcoach 4

De oplei¬≠d¬≠ing IJshockeytrainer/‚Äčcoach 4 is bedoeld voor hoofd¬≠train¬≠ers, tal¬≠ent¬≠coach¬≠es en prak¬≠tijk¬≠begelei¬≠ders. In het kwal¬≠i¬≠fi¬≠catieprofiel staan de kern¬≠tak¬≠en van de hoofd¬≠train¬≠er, tal¬≠ent¬≠coach en prak¬≠tijk¬≠begelei¬≠der beschreven. 

Belangstellenden met de nodige vooropleiding en praktijkervaring kunnen zich inschrijven voor de opleiding IJshockeytrainer/coach 4. Deze opleiding wordt uitgevoerd door IJshockey Nederland in samenwerking met de Academie van Sportkader van NOC*NSF. Deze uitgebreide opleiding wordt in Amsterdam, Zwolle en bij genoeg inschrijvingen ook in Tilburg aangeboden.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan de opleiding IJshockeytrainer/coach 4 stuur dan een mail naar theo.van.gerwen@ijshockeynederland.nl. Jouw aanvraag zal door de technisch directeur en de toetsingscommissie worden behandeld en eventueel goedgekeurd. Om voor goedkeuring in aanmerking te komen dien je werkzaam te zijn op het hoogste niveau in Nederland (Oberliga of BeNe-League).

Na het overmaken van het cursusgeld ad. EUR 1.350,00 en het examengeld ad. EUR 250,00 op bankrekening IBAN NL33INGB0455541108 ten name van IJshockey Nederland onder vermelding van IJshockeytrainer/coach 4 en jouw eigen naam ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving per mail. Alle cursisten moeten naast het diploma IJshockeytrainer/coach 3 ook werkzaam zijn als trainer/coach op het niveau van Eerste divisie of Eredivisie of werkzaam zijn als trainer/coach van een nationaal team. Om in de praktijk de juiste begeleiding te ontvangen wordt voor iedere cursist een praktijkbegeleider aangesteld. (Dit is een persoon die door de bond wordt aangewezen en in het bezit is van niveau 4) (nader af te stemmen met Theo van Gerwen).

Onderstaand tref je de brondocumenten aan van de opleiding IJshockeytrainer/coach 4:
- Toetsdocumenten IJshockeytrainer/coach 4
- Kwalificatieprofiel IJshockeytrainer/coach 4
- Praktijkopdrachten IJshockeytrainer/coach 4

Brondocumenten

Laatst gewijzigd op 10 april 2021 om 11:21