Home Sport & organisatieOpleidingen → IJshockeytrainer/coach 4

IJshockeytrainer/ā€‹coach 4

De opleiĀ­dĀ­ing IJshockeytrainer/ā€‹coach 4 is bedoeld voor hoofdĀ­trainĀ­ers, talĀ­entĀ­coachĀ­es en prakĀ­tijkĀ­begeleiĀ­ders. In het kwalĀ­iĀ­fiĀ­catieprofiel staan de kernĀ­takĀ­en van de hoofdĀ­trainĀ­er, talĀ­entĀ­coach en prakĀ­tijkĀ­begeleiĀ­der beschreven. 

Belangstellenden met de nodige vooropleiding en praktijkervaring kunnen zich inschrijven voor de opleiding IJshockeytrainer/coach 4. Deze opleiding wordt uitgevoerd door IJshockey Nederland in samenwerking met de Academie van Sportkader van NOC*NSF. Deze uitgebreide opleiding wordt in Amsterdam, Zwolle en bij genoeg inschrijvingen ook in Tilburg aangeboden.

Inschrijven
Wilt u deelnemen aan de opleiding IJshockeytrainer/coach 4 stuur dan een mail naar theo.van.gerwen@ijshockeynederland.nl. Uw aanvraag zal door de technisch directeur en de toetsingscommissie worden behandeld en eventueel goedgekeurd. Om voor goedkeuring in aanmerking te komen dien je werkzaam te zijn op het hoogste niveau in Nederland (Oberliga of BeNe-league).

Na het overmaken van het cursusgeld ad. EUR 1.350,00 en het examengeld ad. EUR 250,00 op bankrekening IBAN NL33INGB0455541108 ten name van IJshockey Nederland onder vermelding van IJshockeytrainer/coach 4 en uw eigen naam ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving per mail. Alle cursisten moeten naast het diploma IJshockeytrainer/coach 3 ook werkzaam zijn als trainer/coach op het niveau van Eerste divisie of Eredivisie of werkzaam zijn als trainer/coach van een nationaal team. Om in de praktijk de juiste begeleiding te ontvangen wordt voor iedere cursist een praktijkbegeleider aangesteld. (Dit is een persoon die door de bond wordt aangewezen en in het bezit is van niveau 4) (nader af te stemmen met Theo van Gerwen).

Klik hier voor de Toetsdocumenten IJshockeytrainer/coach 4.
Klik hier voor het Kwalificatieprofiel IJshockeytrainer/coach 4.
Klik hier voor de Praktijkopdrachten IJshockeytrainer/coach 4.

Laatst gewijzigd op 11 juni 2020 om 21:37