Home Organisatie → Sponsorpropositie
Eredivisie naamgever 1

Spon­sor­pro­po­si­tie

Naamverbinding met de competitie

 • Uw bedrijfsnaam wordt het gezicht van de competitie, waardoor uw merk direct wordt geassocieerd met de opwinding en passie van het ijshockey in Nederland.
 • Door uw naam te verbinden aan de competitie, wordt uw bedrijf erkend als een toonaangevende voorstander van sport en gezondheid, waardoor u een positieve impact heeft op de gemeenschap en uw maatschappelijke betrokkenheid toont.
 • Deze strategische positionering biedt een unieke kans om uw merkbekendheid te vergroten onder een breed publiek van sportliefhebbers, wat resulteert in verhoogde merkherkenning en loyaliteit

Prominente weergave op de landingspagina van IJshockey Nederland

 • Uw bedrijfslogo en een directe link naar uw website worden op de drukbezochte landingspagina van IJshockey Nederland opvallend gepresenteerd, waardoor uw merk dagelijks wordt blootgesteld aan meer dan 7.500 enthousiaste bezoekers.
 • Deze prominente positionering garandeert maximale zichtbaarheid en exposure voor uw bedrijf onder een specifiek gericht publiek van ijshockeyfans, potenti√ęle klanten en stakeholders.
 • Door uw logo en link prominent te tonen op de landingspagina, kunt u direct verkeer naar uw website genereren, wat resulteert in verhoogde merkbekendheid, leadgeneratie en potenti√ęle zakelijke kansen

Koppeling aan specifieke webpagina van de competitie

 • Uw bedrijfslogo en link worden niet alleen prominent weergegeven op de landingspagina van IJshockey Nederland, maar worden ook specifiek gekoppeld aan de webpagina van de competitie, waar fans en ge√Įnteresseerden gedetailleerde informatie vinden over schema's, resultaten, teams en meer.
 • Deze directe koppeling zorgt ervoor dat uw merk direct in verband wordt gebracht met de competitie zelf, waardoor uw bedrijf wordt gepositioneerd als een belangrijke supporter en partner van het Nederlandse ijshockey.
 • Door uw logo en link te plaatsen op de specifieke webpagina van de competitie, bereikt u een zeer gericht publiek van ijshockeyfans die specifiek ge√Įnteresseerd zijn in het volgen van de competitie, wat resulteert in een hogere mate van betrokkenheid en interactie met uw merk.

VIPkaarten voor Bekerfinale en Landskampioenschap van Nederland

 • Als erkenning voor uw sponsoring ontvangt u 4 exclusieve VIP-kaarten voor zowel de Bekerfinale als het Landskampioenschap van Nederland. Deze VIPervaring biedt u en uw gasten een onvergetelijke en exclusieve beleving van het ijshockey op het hoogste niveau.
 • De VIP-kaarten bieden niet alleen premium zitplaatsen voor de meest spannende wedstrijden van het seizoen, maar omvatten ook toegang tot VIP-lounges en andere exclusieve faciliteiten, waardoor u en uw gasten kunnen genieten van een luxe en comfortabele ervaring.
 • Door aanwezig te zijn bij deze belangrijke evenementen als VIP-gasten, krijgt u de kans om persoonlijk betrokken te zijn bij het hoogtepunt van het Nederlandse ijshockeyseizoen en om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen met andere sponsors, VIPs en belangrijke stakeholders.

Kaarten voor oefeninterlands van het Nederlands team

 • Als onderdeel van uw sponsoring ontvangt u 5 kaarten voor elke oefeninterland van zowel het Nederlandse vrouwen- als mannenteam, gehouden in Nederland. Deze kaarten bieden u de mogelijkheid om de nationale teams aan te moedigen en uw steun te tonen voor de ontwikkeling van het Nederlandse ijshockey.
 • Door aanwezig te zijn bij deze oefeninterlands, kunt u de opwinding en de passie van het internationale ijshockey ervaren, terwijl u tegelijkertijd uw betrokkenheid toont bij de groei van de sport in Nederland.
 • Bovendien bieden deze kaarten u de gelegenheid om te netwerken en relaties op te bouwen met andere fans, sponsors en belangrijke stakeholders in de Nederlandse ijshockeygemeenschap, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en samenwerkingsverbanden

Waarom deze sponsoring?

 • Maatschappelijke betrokkenheid:
  Door deze sponsoring ondersteunt uw bedrijf niet alleen de groei en ontwikkeling van het ijshockey in Nederland, maar draagt het ook bij aan de bevordering van sport en gezondheid binnen de gemeenschap. Dit toont uw bedrijfsmaatschappelijke verantwoordelijkheid en uw streven naar een positieve impact op de samenleving.
 • Merkzichtbaarheid en reputatie:
  Deze sponsoring biedt uw bedrijf een unieke kans om uw merk zichtbaar te maken voor een breed publiek van enthousiaste sportfans en stakeholders. Door uw naam te verbinden aan een geliefde sport als ijshockey, versterkt u uw merkreputatie en vergroot u de merkherkenning onder potenti√ęle klanten en partners.
 • Netwerkmogelijkheden:
  Naast de promotionele voordelen biedt deze sponsoring ook waardevolle mogelijkheden voor netwerken en zakelijke ontwikkeling. Door deel te nemen aan belangrijke evenementen en wedstrijden, krijgt u de kans om waardevolle contacten te leggen met andere sponsors, bedrijfsleiders en invloedrijke figuren binnen de ijshockeygemeenschap, wat kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en zakelijke kansen.

Laatst gewijzigd op 7 maart 2024 om 20:32