Transfers eredivisie

7 september 202321:45

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Info van de bond

Belangrijke Mededeling: Generaal Pardon voor Late Inschrijvingen eredivisie

Het bestuur van IJshockey Nederland staat altijd klaar om te reageren op de behoeften en uitdagingen van de ijshockeysport in ons land. We begrijpen dat soms onvoorziene omstandigheden kunnen leiden tot late inschrijvingen van spelers, en we willen ervoor zorgen dat alle ijshockeyliefhebbers eerlijke kansen krijgen.

We kondigen aan dat het bestuur heeft besloten om een generaal pardon toe te kennen aan spelers binnen de eredivisie die na de datum van 1 september zijn ingeschreven. We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om alle administratieve procedures tijdig af te handelen, en we willen voorkomen dat spelers worden benadeeld als gevolg van deze uitdagingen. De einddatum ligt nu op 11 september 23.59 uur.

IJshockey Nederland blijft zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van de sport, en we willen dat alle betrokkenen een positieve ervaring hebben. We hopen dat dit generaal pardon zal bijdragen aan een succesvol en spannend ijshockeyseizoen voor alle spelers en clubs.

Voor meer informatie over deze regeling en eventuele vragen, aarzel niet om contact op te nemen met ons bestuur. We kijken uit naar een geweldig seizoen van ijshockey, en we waarderen de voortdurende steun van de ijshockeygemeenschap in Nederland.

Met sportieve groet,

Bestuur IJshockey Nederland