Logo DEDC2020

27 december 201900:00

Door Wilma Olijhoek

Info van de bond

Dutch Elite Development Camp 2020

IJshockey Nederland organiseert wederom een professioneel trainingskamp voor enthousiaste jonge spelers. Het Dutch Elite Development Camp 2020 wordt georganiseerd in het IJssportcentrum te Tilburg.

Bereid jezelf professioneel voor op je nieuwe ijshockeyseizoen door deel te nemen aan deze intensieve en zeer leerzame ijshockeyweek.

Word een completere ijshockeyer en leer van de beste trainers/coaches uit binnen- en buitenland!

Een superleuke week om nooit te vergeten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan techniek, tactiek, spelinzicht, fitheid, mentale weerbaarheid, coördinatie en kracht. Deelnemers aan deze ideale en unieke leerschool worden individueel begeleid in hun ontwikkelingsgroei als ijshockeyer. Door de wijze van begeleiding kunnen de deelnemers na het Development Camp zélf door ontwikkelen. Naast de ijstrainingen is er ook aandacht voor droogtrainen. Tijdens deze trainingen krijg je inzicht hoe je sterker en sneller wordt. Ook is er aandacht voor coördinatie en flexibiliteit. Voor de goalies staan er naast de normale trainingen ook speciale goalietrainingen op het programma. Deze trainingen staan onder de begeleiding van Andreas Hallerdal, professionele goaliecoach uit Zweden. Naast de sportintensiviteit is er volop gelegenheid voor plezier en fun met nieuwe vrienden. Kortom een week vol inspiratie en leermomenten. Schrijf je snel in voor dit uniek en kwalitatief top event.

Na de inschrijving via deze link ontvang je bevestiging van de inschrijving en de factuur. Betaal je v√≥√≥r 31 januari 2020 dan krijg je ‚ā¨ 25,- korting. Betaal je tussen 31 januari en 31 maart 2020 dan krijg je ‚ā¨ 15,- korting.

Annuleringskosten
Vanwege kosten die vooraf gemaakt worden zijn wij genoodzaakt annuleringskosten te berekenen. Bij annulering na 1 juli tot en met 31 juli 2020 wordt een bedrag van EUR 95,00 in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 1 augustus 2020 tot en met 5 augustus 2020 wordt een bedrag van EUR 200,00 in rekening gebracht. Bij annulering na 5 augustus 2020 wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Voor meer informatie kun je mailen naar: [email protected].