Dutch Elite Development Camp2021

3 april 202110:55

Door Wilma Olijhoek

Info van de bond

Dutch Elite Development Camp 2021

IJshockey Nederland organiseert wederom een professioneel trainingskamp voor enthousiaste jonge spelers. Het Dutch Elite Development Camp 2021 wordt van 16 tot en met 21 augustus 2021 georganiseerd in het IJssportcentrum te Tilburg.

UPDATE 25-04-2021:

U16 VOL
U14 NOG PLAATS VOOR 1 GOALIE
U12 NOG PLAATS VOOR 3 GOALIES

Bereid jezelf professioneel voor op je nieuwe ijshockeyseizoen door deel te nemen aan deze intensieve en zeer leerzame ijshockeyweek.

Word een completere ijshockeyer en leer van de beste trainers/coaches uit binnen- en buitenland!

Een superleuke week om nooit te vergeten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan techniek, tactiek, spelinzicht, fitheid, mentale weerbaarheid, coördinatie en kracht. Deelnemers aan deze ideale en unieke leerschool worden individueel begeleid in hun ontwikkelingsgroei als ijshockeyer. Door de wijze van begeleiding kunnen de deelnemers na het Development Camp zélf door ontwikkelen. Naast de ijstrainingen is er ook aandacht voor droogtrainen. Tijdens deze trainingen krijg je inzicht hoe je sterker en sneller wordt. Ook is er aandacht voor coördinatie en flexibiliteit. Voor de goalies staan er naast de normale trainingen ook speciale goalietrainingen op het programma. Deze trainingen staan onder de begeleiding van Andreas Hallerdal, professionele goaliecoach uit Zweden. Naast de sportintensiviteit is er volop gelegenheid voor plezier en fun met nieuwe vrienden. Kortom een week vol inspiratie en leermomenten. Schrijf je snel in voor dit uniek en kwalitatief top event. Om de juiste individuele begeleiding te kunnen bieden hanteren we een maximum aantal deelnemers: 25 spelers en 4 goalies per leeftijdsgroep. Wees er snel bij want VOL = VOL.

Na de inschrijving via deze link ontvang je bevestiging van de inschrijving en de factuur.

Annuleringskosten
Vanwege kosten die vooraf gemaakt worden zijn wij genoodzaakt annuleringskosten te berekenen. Bij annulering na 1 juli tot en met 31 juli 2021 wordt een bedrag van EUR 95,00 in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 1 augustus 2021 tot en met 5 augustus 2021 wordt een bedrag van EUR 200,00 in rekening gebracht. Bij annulering na 5 augustus 2021 wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Voor meer informatie kun je mailen naar: [email protected].