23 maart 202113:24

Door Sonja van Heteren

Info van de bond

Gezocht: goede voorbeelden voor Sportwereld tegen corona

Deel je initiatieven!

Het is erg belangrijk juist om in deze periode goede voorbeelden te bedenken over hoe je de ijshockeysport toch levendig kunt houden. Het delen van deze positieve verhalen en voorbeelden werkt aanstekelijk. Het is daarom belangrijk deze verhalen te delen met de sportwereld en met de ijshockeywereld. Heb je mooie voorbeelden meldt deze dan bij IJshockey Nederland via [email protected]

Wij zullen deze voorbeelden dan delen via onze site en onze sociaal mediakanalen. Meld ook je goede voorbeelden aan NOC*NSF. Lees hieronder hoe:

Gezocht: Goede voorbeelden voor Sportwereld tegen corona

Het afgelopen jaar heeft NOC*NSF via de rubriek Sportwereld tegen corona veel mooie verhalen gedeeld uit de sport. Daar gaan zij ook dit jaar mee door. Daarom zijn zij op zoek naar nieuwe, inspirerende verhalen uit de sportwereld, waarin ze sporters zelf aan het woord laten over wat hun sport(club) voor hen betekent in deze tijd. Hoe is het om, in welke vorm dan ook, weer bij de vereniging of sportorganisatie te kunnen sporten, én hoe organiseert de club dat op een veilige manier? De nadruk ligt daarbij op de waarde van sport. Niet alleen voor de desbetreffende sporters, maar ook voor de hele maatschappij. Immers: sport doet iets met je!

Ken jij een mooi voorbeeld dat niet mag ontbreken in deze rubriek √©n een sporter die hierover graag vertelt? Laat het NOC*NSF dan weten door een e-mail te sturen naar: [email protected].