All United logo zeegroen payoff wij begrijpen 1

15 september 202208:16

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Info van de bond

Ledenadministratie opgelet!

IJshockey Nederland maakt nu voor het tweede seizoen gebruik van de software van AllUnited. Het is een continue proces van verbeteringen geweest. Vele clubs maken nu zelf ook gebruik van de software voor hun eigen administratie.

Na twee seizoenen vragen om invullen van e-mailadressen is het per seizoen 2022-2023 een verplicht veld. Spelers, teambegeleiding en alle anderen hebben een ingevuld e-mailadres nodig. De mensen die leden bijhouden, weten dit wel want ze werden overstelpt met attentie mailtjes. Vul alle gegevens welke nodig zijn in.
Waarom is dit voor IJshockey Nederland belangrijk?
De gegevens zelf zijn niet voor IJshockey Nederland maar wij krijgen geen gegevens door van spelers welke niet goed ingevuld zijn. Niet meer en niet minder.
Op dit moment is 25% zonder e-mailadres en dit betekent dat de speler niet in onze systemen komt. Zij of hij komt dan niet op de sheet voor. Zou erg sneu zijn voor de betreffende speler.

Tips voor gemak tijdens het seizoen

We zien dat veel clubs hun zaken goed op orde maken. Wat jullie coach of teamleider zal helpen is:

Vul het shirtnummer in
Vul een F, D of G in

Hiermee hoeft jouw coach of teamleider niet iedere wedstrijd al deze gegevens 1 voor 1 in te vullen.

Coaches en teamleiders

Nu de bench officials overal druk doende zijn met de nieuwe versie van Egrep, de software om wedstrijden vast te leggen, zou het perfect zijn wanneer alle coaches gebruik gaan maken van wat rond de ijsbanen coach app heet. Alle beschikbare info staat hier: