IJNL opleidingen

18 augustus 202312:23

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Info van de bond

Nieuwe opleidingen

Drie niveau's opleidingen

IJshockey Nederland kondigt met trots de lancering aan van haar vernieuwde opleidingen op drie niveaus: IJHTC 1, IJHTC 2 en IJHTC 3. Deze innovatieve opleidingen markeren een spannende nieuwe fase in de ontwikkeling van het Nederlandse ijshockey, met een focus op effici√ęntie, onlineleerhulpmiddelen en een unieke mix van sport-specifieke en sport-overstijgende inhoud.

De vernieuwde opleidingen bij IJshockey Nederland zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van spelers, coaches en verenigingen. Met een aanbod op drie niveaus bieden de IJHTC 1, IJHTC 2 en IJHTC 3 opleidingen een progressieve leerervaring die zowel beginners als ervaren spelers en coaches aanspreekt. Deze gevarieerde benadering zorgt voor een betere ontwikkeling van vaardigheden en expertise binnen het Nederlandse ijshockeylandschap.

Moderne leermethoden

Een van de opmerkelijke kenmerken van deze nieuwe opleidingen is de focus op effici√ęntie en moderne leermethoden. Door gebruik te maken van geavanceerde online tools en e-learning platforms wordt de lesstof op een toegankelijke en interactieve manier gepresenteerd. Dit stelt deelnemers in staat om op hun eigen tempo te leren en hun kennis en vaardigheden te versterken zonder de beperkingen van traditionele leeromgevingen.

Een bijzondere kracht van deze opleidingen ligt in de integratie van zowel sport-specifieke als sport-overstijgende inhoud. Deelnemers krijgen niet alleen een diepgaand begrip van de technische aspecten van het ijshockey, maar worden ook blootgesteld aan bredere concepten van leiderschap, teamdynamiek en sportpsychologie. Dit holistische leerkader bevordert niet alleen individuele groei, maar draagt ook bij aan de verbetering van teamprestaties en de algehele spelbeleving.

"We zijn verheugd om deze nieuwe opleidingen te introduceren die een belangrijke stap voorwaarts markeren in het ontwikkelen van de ijshockeysport in Nederland,"

— volgens directeur IJshockey Nederland, Theo van Gerwen

"Onze toewijding aan innovatie en voortdurende verbetering heeft geleid tot deze baanbrekende opleidingen die zullen bijdragen aan meer kwaliteit en plezier tijdens trainingen bij ijshockeyverenigingen in het hele land."

De vernieuwde opleidingen van IJshockey Nederland zijn een opwindende kans voor alle liefhebbers van ijshockey om hun passie te verdiepen, hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe hoogten te bereiken binnen deze dynamische sport.