Sport verenigt Nederland

13 april 202120:01

Door Wilma Olijhoek

Info van de bond

Wat betekent het Sportakkoord voor jouw club?

Als sportclub heb je te maken met veel uitdagingen, juist in coronatijd. Hoe houd je jouw sportclub vitaal? Hoe houd of krijg je voldoende vrijwilligers en hoe bind je leden aan de club? Het lokale Sportakkoord helpt je hierbij.

Als sportclub heb je te maken met veel uitdagingen, juist in coronatijd. Hoe houd je jouw sportclub vitaal? Hoe houd of krijg je voldoende vrijwilligers en hoe bind je leden aan de club? Het lokale Sportakkoord helpt je hierbij. Door ondersteuning op maat krijgt jouw club de mogelijkheid om te groeien en bloeien richting de toekomst. Daarnaast levert het Sportakkoord je, door samenwerking met lokale partijen, een netwerk op die je nu, maar ook in de toekomst kan helpen bij het maken van beleid. Samen sta je sterker!

Hoe kan je als sportclub aansluiten bij het Sportakkoord? In de brochure ‚ÄėVan lokaal Sportakkoord naar actie, in samenwerking met jouw club‚Äô lees je meer over het lokale Sportakkoord, de meerwaarde voor jouw club √©n binnen welke thema‚Äôs het Sportakkoord jou kan helpen. Bekijk ook de animatie over het lokale Sportakkoord op www.clubbase.nl/sportakkoord en zie hoe jouw club kan aansluiten.

Zien wat je kunt doen om snel ondersteuning te ontvangen? Check dan dit handige stappenplan

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via [email protected]

Websites