Ice Hockey sharks ducks

18 oktober 201612:30

Door [email protected]

7 types die in elk ijshockeyteam zitten

Hoeveel van deze karakters komen jou bekend voor?

Elk team heeft zijn eigen karakters. De een zorgt ervoor dat het bier koud staat, de ander is druk bezig met het verstoppen van de onderbroek van zijn teammaatje en nog een ander is al drie kwartier bezig met het tapen van zijn stick. Herken jij jouw teamgenoten in een van deze zeven types?

1. De Vergeet Soms op de Klok Kijker

Staat het team al op het ijs voor de warming-up, dan komt deze persoon binnengerend. Hij roept dan hard 'Sorry jongens, ik was vergeten op de klok te kijken'. Een keer te laat komen gebeurt wel eens, maar deze persoon presteert het elke training en wedstrijd. Vaak mag deze speler uiteindelijk dan maar de kleedkamer op slot doen en de bidons meenemen.

2. De Voetballer

Veel teams hebben er een, een speler die zijn mond niet houdt tegen de scheidsrechter en regelmatig een schwalbe maakt. Zelfs als je voorstaat valt deze speler heel erg theatraal met zijn armen in de lucht op het ijs, kijkend naar scheidsrechter voor een straf.

Hockey VS Football

3. De Shit Mijn ….. Vergeter

Hoe vaak heb je al tape gegeven aan deze teamgenoot. Elke wedstrijd roept deze speler 'Jongens mag ik tape/kousen/shirt/schaatsen/stick/enz. van iemand lenen?'. Gelukkig heb je teamgenoten die altijd voor je klaar staan!

4. De Sniper

De Alex Ovechkin van jouw team, scherpschutter pur sang. Pass de sniper de puck en hij mikt hem zo achter de goalie. Zelfs een slapshot vanuit het eigen vak is geen probleem voor de sniper.

Nhl wc2010 ovechkin schiet lrg

5. De Overenthousiaste-teamspirit-mascotte

Deze speler vindt teamspirit het allerbelangrijkste en wil dat aan iedereen laten weten. Roept constant ‚ÄúEn nu wij weer, de puck is rond, de derde periode is van ons‚ÄĚ terwijl je 0-8 achter staat.

6. De Goon

Deze speler komt eigenlijk alleen naar de wedstrijd om te vechten. Daarom zit hij eigenlijk vooral op de bank, en als hij het ijs op mag zit deze speler snel genoeg op een andere bank namelijk de strafbank.

NHL fighting

7. De Dangler

De Patrick Kane van het team. Stickhandling-vaardigheden van de bovenste plank, hij zet menig verdediger in het hemd. Stiekem oefent deze speler dag en nacht in zijn achtertuin op hoe hij jou bij de training voor schut gaat zetten.