Toews Pucks

6 december 201615:00

Door Joep Meijsen

Bauer official supplier van IJshockey Nederland

IJshockey Nederland heeft een overeenkomst voor de komende drie seizoenen bereikt met het bedrijf Maple Leaf, vertegenwoordiger van het ijshockeymerk Bauer in de Benelux, als official supplier.

Dat maken IJshockey Nederland en Maple Leaf gezamenlijk bekend. Als onderdeel van de overeenkomst zal Bauer onder meer de off ice kleding gaan leveren voor de nationale selecties waaronder het Nederlandse ijshockeyteam tijdens het wereldkampioenschap in Belfast en samen met IJshockey Nederland de sport en Bauer via online kanalen promoten.

Daarnaast is er aandacht voor Bauer en Maple Leaf tijdens de evenementen van IJshockey Nederland, zoals de Final Four van de beste Nederlandse teams, de bekerfinale en oefenwedstrijden van de nationale ploeg in voorbereiding op het WK. Oranje speelt komende april in eigen land wedstrijden tegen België en Japan.

Nexus1 N Stick 30day 366x768 Screenscape

'Wij zijn blij met onze rol als official supplier van IJshockey Nederland. Beiden hebben we als doel om de ijshockeysport in de Benelux te laten groeien en als partner hoop ik dat ik hier samen met Bauer een bijdrage aan kan leveren. zegt eigenaars Bert Vercammen en Stefan Coopmans van Maple Leaf.

Ook algemeen secretaris Rob van Rijswijk van IJshockey Nederland is in zijn nopjes met de overeenkomst. 'We zijn er trots op dat we nauw gaan samenwerken met Bauer en Maple Leaf. Gezamenlijk gaan we eraan werken om het ijshockey sterker en populairder te maken.'

De overeenkomst is gesloten tot en met het seizoen 2019-20. Over financiële details worden geen uitspraken gedaan.

Toews Product Shot 1 Retail

IJshockey Nederland is o.a. het centrale platform van de Nederlandse IJshockey Bond rond (top)ijshockey in Nederland. IJshockey Nederland bestaat uit onder andere de Oranje teams, de Nederlandse clubs in de Bene-league, de bekercompetitie, de Final Four en de Ron Berteling Schaal. Daarnaast gaat IJshockey Nederland de komende jaren diverse nieuwe concepten en spraakmakende evenementen lanceren, om de sport meer dan ooit te voren dichtbij de fans brengen.

Maple Leaf is een in het Belgische Lille gevestigde importeur en distributeur in de sport- en speelgoedsector. Met merken zoals Bauer, Fila, Mgp, Globber, Tony Hawk, Madd, Mission, Easton, Slamm, Rio Roller, Rekd, Ram, Kryptonics, Streetsurfing, Move, Space Scooter heeft Maple Leaf de marktleiders in elk segment in z'n portefeuille. De onderneming werd in 1972 opgericht als ijshockeyspeciaalzaak.

Toews Pucks