Bauer logo

17 januari 201716:21

Door [email protected]

Bauer stelt prijzen beschikbaar voor beste spelers bekerfinale

Bauer, official supplier van IJshockey Nederland, stelt woensdag prijzen beschikbaar voor de Most Valuable Player (MVP) van zowel de winnende als de verliezende partij tijdens de bekerfinale in Eindhoven.

Prijzen

Op woensdag 18 januari 2017 staan de UNIS Flyers Heerenveen en de LACO Eaters Limburg tegenover elkaar in de eindstrijd om de felbegeerde beker. Na de finale ontvangt de MVP van de winnende partij een waardebon ter waarde van ‚ā¨600, te besteden bij Rono Sport in Eindhoven. Voor de beste speler van het verliezende team is een SUPREME 1se Limited Edition headphone de prijs.

Koptelefoon Baure

Bauer de official supplier van IJshockey Nederland

IJshockey Nederland en Maple Leaf, vertegenwoordiger van het merk Bauer in de Benelux, hebben kortgeleden een driejarige overeenkomst gesloten. Bauer levert onder meer de off-ice kleding voor de nationale selecties. Ook werken IJshockey Nederland en Bauer samen om hun merken en de ijshockeysport via de online kanalen te promoten.

Tijdens de evenementen de worden georganiseerd door IJshockey Nederland, zoals de Final Four BeNeLiga finale, oefenwedstrijden en de bekerfinale tussen Heerenveen en Geleen zal er aandacht zijn voor Bauer.

Benieuwd naar de producten van Bauer? Bezoek dan snel mapleleaf.be.

Free vector bauer logo 092580 Bauer logo