San Diego Gulls Star Wars Night

17 november 201908:17

Door Joep Meijsen

BZ: Sprong scoort op Star Wars Night

Daniel Sprong scoorde vannacht tijdens de speciale thema-avond rond Star Wars van de San Diego Gulls. Quinnipiac van Guus van Nes won ook, maar er was verlies voor de dames van SDE en Giovanni Vogelaar.

Daniel Sprong

Daniel Sprong scoorde zijn vierde doelpunt van het seizoen in de 5-1 zege van de San Diego Gulls op de Ontario Reign. Daarmee zet de ploeg van de in Amsterdam geboren aanvaller de goede reeks van de afgelopen twee weken voort en werd de tweede zege van dit weekeinde tegen de Reign genoteerd, vrijdag werd al met 6-2 gewonnen. Sprong scoorde tijdens de Star Wars Night de 3-1 namens zijn ploeg.

Foto: Twitter SD Gulls

Guus van Nes

Quinnipiac Bobcats won de thuiswedstrijd tegen Renselaer Engineers met 3-1 voor de tweede zege van dit weekeinde. Guus van Nes ontbrak in de opstelling van zijn ploeg, die wel drie assists kreeg van Karlis Cukste, en William Fallstrom, Alex Whelan en Odeen Tuftoo zag scoren.

SDE

De Nederlandse vrouweninternationals die voor SDE op het hoogste niveau in Zweden spelen gingen gisteren met 4-0 onderuit tegen HV71. Jessica Healey scoorde twee keer voor de tegenstander. HV71 is de koploper in de SDHL met 46 punten uit zeventien wedstrijden. SDE heeft er negentien uit vijftien en staat daarmee op de zesde plaats. Vanmiddag spelen de Nederlandse vrouwen en hun teamgenoten tegen het op de negende plaats staande Göteborg.

Giovanni Vogelaar

Giovanni Vogelaar kwam in actie met EC Bregenzerwald tegen het Sloveense Jesenice. Voor ruim 750 toeschouwers verloor de ploeg van de Nederlandse international met 3-5. Patrik Rajsar had twee goals voor de Sloveense ploeg. Vogelaar eindigde de wedstrijd neutraal. ECB staat nu op de zeventiende plaats in de Alpenliga, de grensoverschrijdende competitie op het tweede niveau in Oostenrijk.