17 augustus 200500:00

Door Joep Meijsen

'Casey' terug bij Tilburg

Casey Vanschagen is het hele seizoen beschikbaar voor Tilburg Trappers. De Nederlandse-Canadees zou oorsponkelijk helemaal niet meer komen, daarna een deel van het seizoen aanwezig zijn, maar inmiddels heeft hij de Tilburgse eredivisionist laten weten de complete jaargang te willen spelen.

Dat meldt het Brabants Dagblad vanmorgen. Vanschagen zou oorspronkelijk terug in Noord-Amerika met zijn maatschappelijke loopbaan beginnen. Vorig jaar tekende Vanschagen voor 27 goals en 23 assists in 35 wedstrijden. Daarmee was hij de nummer twee op de topscorerslijst bij de Tilburgers. Daarnaast was de energieke forward goed voor 163 strafminuten.

Volgens Brabants Dagblad is Tilburg ook dichtbij een nieuwe hoofdsponsor. De groothandel Destil Van der Schoot zou de opvolger worden van de Diamant Groep. 'Wij zijn inderdaad in onderhandeling met Destil over een driejarige verbintenis, maar de contracten zijn echt nog niet getekend. Er moeten nog heel wat zaken worden uitonderhandeld', zegt general manager Theo van Gewen in de krant.