Bekerfinale 2018 Kans Hijs

21 februari 202216:12

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Clubs maken zich op voor de Bekerfinale

Ultim Air Hijs Hokij Den Haag en Unis Flyers Heerenveen maken zich op voor de IJshockey Bekerfinale 2022 op 27 februari om 14.30u te Den Haag.

Geen corona controle

Zowel Ultim Air Hijs Hokij en Unis Flyers kenden een goed weekend. Hijs wist uit in Geleen met 2-4 te winnen tegen de Snackpoint Eeters en Unis Flyers Heerenveen speelden zaterdag in Zoetermeer tegen de Panters en wisten er een 3-4 overwinning te behalen. Een dag later speelde Unis Flyers tegen de Bulldogs de Liege en werd de stand 3-1.

IJshockey Nederland en de beide ijshockey clubs zijn blij met de maatregelen van de Nederlandse overheid om bij toegewezen zitplaatsen niet meer naar corona toegangsbewijzen te hoeven vragen. Iedereen is welkom.


Tickets kopen

Ultim Air Hijs Hokij tegen Geleen gaat niet door.

De wedstrijd tussen UltimAir Hijs Hokij en Snackpoint Eaters Limburg die dinsdagavond 22 februari was ingepland, gaat NIET door. Door een overvol schema voor met name Geleen van de gemiste "covid" wedstrijden is er besloten van deze wedstrijd af te zien. Het heeft geen gevolgen voor de stand in de competitie.
De twee teams hebben samen met het bestuur van de BeNe League besloten om een streep door deze wedstrijd te zetten en te verwijderen van de kalender.