Daniel Sprong Hershey Bears

1 maart 202008:30

Door Joep Meijsen

Daniel Sprong debuteert met drie punten

Daniel Sprong is zijn loopbaan bij zijn nieuwe club Hershey Bears goed begonnen. In zijn eerste wedstrijd in het nieuwe shirt droeg hij een goal en twee assists bij in de 5-1 overwinning op Wilkes-Barre/Scranton Penguins.

De tegenstander van de avond was de ploeg waar hij enkele jaren geleden zijn debuut in de American Hockey League maakte. Twee jaar later maakte hij er vast deel uit van de selectie en zette hij met 32 treffers een clubrecord voor rookies neer. Hij liep toen ook een punt per wedstrijd. Uiteindelijk werd hij door Pittsburgh naar Anaheim verhandeld en tijdens de afgelopen trade deadline werd hij door Washington Capitals aangetrokken.

In de wedstrijd vannacht had hij vier schoten op doel, met een goal en twee assists uiteindelijke statistiek. Hij ontving voor zijn prestaties de eerste ster in de wedstrijd. Het doelpunt van Sprong viel in de eerste periode en was de tweede voor zijn team.

Foto: Twitter Hershey Bears

Volgende tegenstander voor Hershey Bears zijn de Charlotte Checkers, het farmteam van de Carolina Hurricanes. Die wedstrijd wordt vanmiddag 5 uur lokale tijd gespeeld, wat 23.00 uur Nederlandse tijd is.