24 augustus 200500:00

Door Joep Meijsen

Destil hoofdsponsor Tilburg

Tilburg Trappers heeft een nieuwe hoofdsponsor. De groothandel voor bouw en industrie Van der Schoot Destil tekende een overeenkomst van drie jaar met de Tilburgse eredivisionist. De club gaat de komende jaren als Destil Trappers door het leven.

Van der Schoot Destil is de opvolger van Diamant als hoofdsponsor van de Nederlandse recordkampioen. Destil is een van oorsprong Tilburgse onderneming met twee vestigingen in de stad zelf. Daarnaast is het bedrijf nog op zestien andere locaties in Zuid-Nederland actief. De onderneming wil de komende jaren naar de rest van Nederland uitbreiden.

De band tussen Destil en Tilburg Trappers is niet nieuw. De groothandel is al als co-sponsor aan de club verbonden. Ook organiseert Destil al enige tijd ijshockeyclinics voor relaties.

Tilburg Trappers is in zijn nopjes met de nieuwe hoofdsponsor. Door de directe betrokkenheid van medewerkers en directie van de onderneming bij het ijshockey heeft Destil volgens de club een belangrijke meerwaarde voor Trappers. De looptijd van drie jaar van het contract zorgt bovendien voor rust in de club en de mogelijkheid verder te bouwen aan een succesvol eerste team, aldus Trappers.