Div Ijshockey Golfdag

1 juni 202318:23

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

IJshockeygolfdag: Een uniek evenement voor alle sportliefhebbers!

Kom en beleef een onvergetelijke dag vol plezier tijdens de jaarlijkse IJshockeygolfdag, gehouden op de prachtige Golfbaan Amelisweerd in Utrecht. Dit evenement is de perfecte combinatie van ijshockey en golf, waar sportievelingen van alle niveaus samenkomen voor een geweldige ervaring.

📅 Datum: 8 september 2023
📍 Locatie: Golfbaan Amelisweerd, Utrecht

Wat kun je verwachten op deze speciale dag? We hebben weer neary en leary door de baan. Hiervoor hebben wij diverse prijzen in petto. Of je nu een ervaren ijshockeyspeler bent of gewoon wilt genieten van de sfeer, er is voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we een geweldige kans voor niet-spelers om deel te nemen aan het evenement en te genieten van de opwinding en de gezelligheid.

🎟️ Prijs per persoon:
Spelers: €138,-
Niet-spelers: €70,-
Grijp nu je kans om deel te nemen aan dit fantastische evenement! Schrijf je vandaag nog in via het onderstaande formulier en maak je klaar voor een dag vol sportiviteit en gezelligheid. De organisatie is in handen van Toine Geesink en Patrick Kolijn.

Mis dit niet! Sluit je aan bij de IJshockeygolfdag en ontdek de unieke combinatie van ijshockey en golf op Golfbaan Amelisweerd in Utrecht. Schrijf je nu in en wees erbij!

🏒🏌️‍♂️ IJshockey Golfdag - Samen sporten, samen plezier! 🏒🏌️‍♂️

Golf of niet spelend 
Hierbij geef ik akkoord