Panthers coach visschers 1011

14 mei 201914:57

Door Joep Meijsen

Dordrecht Lions stelt Marc Visschers aan

Marc Visschers is de nieuwe hoofdcoach van Dordrecht Lions in de Eerste Divisie. Larry Suarez neemt de training van de jeugd en de coaching van de U19 bij de Lions voor zijn rekening.

Dat heeft Dordrecht bekendgemaakt op zijn website. Lions eindigde vorig jaar op de vierde plaats in de Eerste Divisie en sneuvelde uiteindelijk in de halve finales tegen Groningen. Afgelopen jaar stond Don Galjaard in de bank bij de club. Marc Visschers is echter geen nieuwe naam in Dordrecht. De 45-jarige Nijmegenaar is al jaren trainer bij het Regionaal Talent Centrum in Dordrecht. De afgelopen jaren was hij coach en technisch directeur bij de ploeg van Eindhoven die in de Eredivisie en Beneliga speelde. Ook was hij jarenlang als coach betrokken bij Jong Oranje.

Larry Suarez werkte als coach in Tilburg, Eindhoven en verschillende buitenlandse clubs. Sander de Gruiter is de hoofdcaoch van de U8, U10, U12 en recreanten. Hij neemt ook plaats in de technische commissie van Lions. 'Met deze samenstelling van trainers wil de club laten zien weer een stap extra te zetten richting het prestatie ijshockey en dat ijshockey ‚Äėserieus wordt genomen‚Äô in Dordrecht', schrijft de club op de eigen site.

Lees meer over de aanstellingen bij Dordrecht Lions >>>