Snackpoint is voor drie jaar naamsponsor van Geleen.
Snackpoint is voor drie jaar naamsponsor van Geleen. — © Geleen Eaters

21 augustus 202019:50

Door Joep Meijsen

Eaters heeft in Snackpoint nieuwe hoofdsponsor

De landelijk opererende snackbarformule Snackpoint is de nieuwe hoofdsponsor van de Beneliga-club Geleen Eaters. Het bedrijf verbindt zijn naam voor drie jaar aan de club.

Dat heeft Geleen bekendgemaakt. Snackpoint heeft in totaal 93 vestigingen in Nederland en een in België. Het bedrijf wordt geleid door formulemanager Roger Gielen uit Geleen, die samen met zijn vrouw Marlie zelf ook nog vier vestigingen exploiteert.

Eaters-voorzitter Ron Lahay is blij met de ondersteuning door Snackpoint. 'De samenwerking is nog pril, maar we hebben al diverse ideeën voor de toekomst, waar iedereen profijt van zal hebben. Het grote voordeel is dat onze huisdesigner MDesign Web+Graphic Studio tevens ook alle promoties, ontwerpen, etc. voor Snackpoint verzorgd, dus de lijnen zullen heel kort zijn.'

Michel Ruipers, eigenaar van MDesign, bracht de twee partijen met elkaar in contact. Voor formulemanager Gielen is de cirkel nu rond. Hij werd zelf vlakbij de ijsbaan in Geleen geboren, terwijl de eerste Snackpoint-vestiging 25 jaar geleden ook al vlakbij in de buurt werd geopend. Het bedrijf volgt Microz op, dat de afgelopen seizoenen als naam- en hoofdsponsor fungeerde.