Eaters nieuwe hoofdsponsor

3 september 201413:44

Door Joep Meijsen

Eaters zet stap richting redding

Eaters Geleen heeft een flinke stap gezet richting deelname aan de Eredivisie. Met LACO heeft de Limburgse Eredivisionist een nieuwe naamsponsor vastgelegd. Dit betekent echter nog geen definitief groen licht voor deelname aan de competitie op het hoogste niveau.

LACO is exploitant van sportaccommodaties, waaronder de ijshal Glanerbrook in Geleen. Vanmorgen is het nieuws al medegedeeld aan de spelers, vanmiddag wordt het contract ondertekend. Volgens het bestuur van Eaters is dit een belangrijke stap richting deelname aan de Eredivisie. Gesprekken tussen Eaters en LACO werden onder stevige druk gevoerd. Uiterlijk donderdag moet Eaters aan de NIJB definitief uitsluitsel geven.

De definitieve deelname moet nu worden gegarandeerd door het succesvol afronden van nog lopende onderhandelingen met andere partijen. De club gaat ook gewoon door met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Zo trainden vanmorgen de imports Mario Mjelleli en Ilan Cumberbirch voor het eerst mee met de selectie.

Vorig jaar fungeerde Noptra als naamsponsor voor Eaters. De club gaat nu officieel door het leven als LACO Eaters Limburg.

Later meer nieuws….