Diego Hofland schaatsend voor Tilburg Trappers tegen Saale Bulls Halle op 10-01-21
Diego Hofland schaatsend voor Tilburg Trappers tegen Saale Bulls Halle op 10-01-21 — © Arie Leeuwesteijn

11 maart 202107:36

Door Joep Meijsen

Geen wedstrijd voor Trappers komende vrijdag

Tilburg Trappers komt komende vrijdag niet in actie tegen Saale Bulls Halle. Aanleiding is de positieve coronatest van een speler afgelopen weekeinde, die later in de week met een uitgebreidere test werd bevestigd. Ook Nardo Nagtzaam komt met Peiting komend weekeinde nog niet in actie.

De ploeg zit voorlopig collectief in quarantaine, nadat voorafgaande aan de training die voor afgelopen dinsdagavond op het programma stond, een tweede speler positief werd getest. Afgelopen zondag sneuvelde het duel tegen Diez-Limburg al, waardoor Trappers nu dus twee duels niet heeft gespeeld.

Voor komende zondag heeft Tilburg geen wedstrijd op het programma staan. Voor woensdag staat er een midweekse uitwedstrijd bij Hamburg Crocodiles op het programma. Het is afhankelijk van de tests van de verdere Trappers-spelers of dit duel doorgaat.

EC Peiting, de club van de Nederlandse international Nardo Nagtzaam, werd recent opnieuw getroffen door corona. De club kwam op 23 februari voor het laatst in actie en ook voor komend weekeinde zijn de ontmoetingen van de ploeg weer uit het speelschema geschrapt.