Eaters glanerbrook inside warmingup 1112

11 juni 201315:47

Door Joep Meijsen

Geleen wil de All Star Game

Geleen Eaters wil komend seizoen de All Star Game organiseren. De wedstrijd tussen imports en de selectie van Oranje zou goed passen in de festiviteiten rond het 45-jarige bestaan van de Limburgse club.

Eaters heeft de Nederlandse IJshockeybond gevraagd om de All Star Game te mogen organiseren. De afgelopen jaren werd deze wedstrijd in Eindhoven afgewerkt en was de organisatie in handen van de Kemphanen.

De Geleense eredivisionist zegt ook druk bezig te zijn met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Verschillende spelers zouden al getekend hebben, terwijl andere spelers nog twijfelen. Een enkeling zou de, verlaagde, aanbieding van de landskampioen van twee jaar geleden hebben afgewezen. De spelers hadden tot deze week om over de aanbieding na te denken.

De club verwacht de namen van de spelers die getekend hebben volgende week naar buiten te kunnen brengen. Daarna gaat de club werken aan de komst van Nederlandse spelers van buiten Geleen om de opengevallen plaatsen op te vullen. Daarnaast houdt de technische commissie zich bezig met de selectie van de imports.

Eaters hoopt ook binnenkort contracten te kunnen tekenen met enkele grotere sponsoren. Voorzitter Ger de Wit is er van overtuigd dat Geleen komend seizoen een eredivisiewaardige ploeg op het ijs gaat zetten.