Impressie ijsstadion Eindhoven
Impressie ijsstadion Eindhoven

30 juli 202319:28

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Het langverwachte speelschema voor de Eredivisie IJshockey Nederland is eindelijk bekend!

Zoetermeer Panters terug in de Eredivisie

We zijn blij aan te kondigen dat het nieuwe seizoen van start gaat op 23 september, met een spannende openingswedstrijd tussen de regerend kampioen Eindhoven Kemphanen en UNIS Flyers Heerenveen. Deze krachtmeting zal plaatsvinden op de ijsbaan van Eindhoven Kemphanen, waarbij beide teams alles op alles zullen zetten om de competitie met een overwinning te beginnen.

Een andere opmerkelijke terugkeer in de Eredivisie is die van de Zoetermeer Panters, na een aantal seizoenen te hebben deelgenomen aan een competitie met Belgische teams. Hun terugkeer voegt ongetwijfeld een extra dimensie toe aan het algehele niveau van de competitie, en we kijken er reikhalzend naar uit om ze weer in actie te zien.

Beker van Nederland

De nieuwe opzet van de Beker van Nederland begint met wedstrijden tussen UltimAir Hijs Den Haag, Snackpoint Eaters Limburg, UNIS Flyers Heerenveen (dit zijn de BNL-clubs), Gijs HEPRO Groningen, OG Capitals Leeuwarden, Amsterdam Tigers, Eindhoven Kemphanen en Sweetlake Panters Zoetermeer. Deze wedstrijden worden bekend na loting op 23 september a.s. bij de Ron Berteling IJshockey Dag.

Tickets en seizoenkaarten

Voor degenen die deze geweldige wedstrijden live willen bijwonen, zijn de tickets beschikbaar via Ticketpoint, de offici√ęle ticketverkooppartner van IJshockey Nederland. Door onze samenwerking met Ticketpoint kunnen we een vlotte en veilige ticketverkoop aanbieden, waardoor u gemakkelijk uw plek in het stadion kunt reserveren om niets van de actie te missen.

Wedstrijden direct in je agenda

Wil je de wedstrijden van je club in je agenda, kies je club en dan:

Selectie in je agenda plaatsen

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij de Eredivisie IJshockey Nederland en samen te genieten van een geweldig seizoen!