Bekerfinale 2019 Melissant na doelpunt

28 april 202007:52

Door Joep Meijsen

Jeffrey Melissant blijft bij Nijmegen Devils

Aanvaller Jeffrey Melissant speelt ook komend seizoen in het shirt van Select 4-U Nijmegen Devils. De forward heeft gebruikgemaakt van de optie in zijn contract voor verlenging met een jaar.

De 29-jarige geboren Tilburger begint daarmee aan zijn derde seizoen in het shirt van de Nijmeegse deelnemer aan de Beneliga. Vorig jaar was hij in 18 wedstrijden in de Beneliga goed voor 18 goals en 21 assists met 28 strafminuten. In de kwartfinales van de play-offs tegen Luik kwam hij in twee wedstrijden nog tot 1 goal en 5 assists extra. Met Nijmegen won hij twee jaar geleden het landskampioenschap en de beker van Nederland. Tijdens het afgebroken seizoen stond hij met zijn team in de bekerfinale en had de club de halve finales van de play-offs bereikt.

'Ik ben verheugd dat Jeffrey van de optie in de spelersovereenkomst om nog een seizoen bij Nijmegen Devils te spelen gebruik heeft gemaakt. Jeffrey is voor de aanval een heel slimme aanvallende speler die zijn medespelers optimaal in het spel betrekt', zegt coach en sportmanager Frank Gentges van Nijmegen over de beslissing van Melissant om nog een jaar in het shirt van Devils aan te treden.

Daarmee krijgt de selectie van Nijmegen voor komend jaar weer verder vorm. Eerder was al duidelijk dat Deniz Mollen, Levi Houkes, Evo Suurhoff, Boris van Bergen en Kay Gielen over doorlopende contracten beschikken.