2 december 201416:02

Door Joep Meijsen

Kaartverkoop bekerfinale bekend

Beide bekerfinalisten beginnen spoedig met de voorverkoop van kaarten voor de finale op 11 januari. Overige ge√Įnteresseerden kunnen vanaf 20 december beslag leggen op de overgebleven kaarten.

Dat heeft de Nederlandse IJshockeybond bekendgemaakt. Die verkoop gebeurt via de website Ticketpoint.nl. Er zijn 175 staanplaatsen achter het doel beschikbaar die 23 euro gaan kosten. Gereserveerde zitplaatsen aan de lange zijden gaan 30 euro kosten. Mochten er op de finaledag nog kaarten over zijn, gaan eventueel de kassa's in Eindhoven nog open.

De ijshockeybond biedt verder een VIP-arrangement voor 65 euro met zitplaats, vrij drinken en hapjes aan voor en na de wedstrijd en tijdens de pauzes., terwijl er ook nog twaalf statafels met ruimte voor acht personen te reserveren zijn. Deze kosten zeshonderd euro per tafel en ook hier zijn drank en hapjes inbegrepen, maar dan ook tijdens de wedstrijd.

Informatie over die laatste twee arrangementen kan via [email protected] worden ingewonnen. De bekerfinale gaat tussen Tilburg en Heerenveen en wordt op zondagmiddag om 14.00 uur gespeeld.