Berebink 2.0
Berebink 2.0 — © IJshockey Nederland

15 september 202220:00

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Boost je ledenwerving met de nieuwe online ledenwerving tool en Berebinken programma

Leden werven was nog nooit zo gemakkelijk!

Voorafgaand aan de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal presenteert IJshockey Nederland via een seminar in de Jaap Edenbaan speciaal voor alle clubs de nieuwe online tool voor ledenwerving en het Berebinken stimuleringsprogramma. Met deze tools is ledenwerving en het stimuleren van nieuwe spelertjes een fluitje van een cent.

Online ledenwervingstool

De mogelijkheden van online media en het gemakkelijk bereiken van de doelgroep bieden enorme kansen voor de ijshockeyverenigingen. Door online adverteren in een stad of regio met een promotiefilmpje, foto's, berichten of andere berichten wordt de doelgroep gemakkelijk bereikt. Door het aanbieden van gratis lessen via een landingspagina, worden de nieuwe aanmeldingen verzameld en automatisch ge√Įnformeerd. Deze online tool is al zeer succesvol bij een aantal clubs ge√Įntroduceerd.

Berebinken programma

Het Berebinken programma stimuleert jonge ijshockeyers door te groeien naar een hoger niveau door belonen van behaalde vaardigheden.

Presentatie wervingscampagne

Van 13:45 tot 15:15 uur vindt in de Jaap Eden IJsbaan een presentatie van de wervingscampagne Berebinken 2.0 plaats. Hiervoor zijn de wervingsco√∂rdinatoren van de clubs uitgenodigd. Kom naar de presentatie en zie hoe het Berebinken programma werkt en hoe de online ledenwervingstool door IJshockey Nederland voor jouw vereniging kan worden ge√Įnstalleerd.

Wil jij voor jouw club meer en gemakkelijker leden werven en ijshockeytalent stimuleren met het Berebinken programma? Kom dan naar het seminar voorafgaand aan de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal en meld je aan. Kun je zelf niet zorg wel dat je club vertegenwoordigd is.

Aansluitend (aanvang 17:30 uur) begint de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal tussen UltimAir Hijs Hokij Den Haag tegen UNIS Flyers Heerenveen.

Uiteraard krijg je toegang tot de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal. Geef bij je aanmelding voor deelname aan de presentatie wervingscampagne aan of je tevens de wedstrijd wilt bijwonen.

Programmering presentatie wervingscampagne

Wanneer: zaterdag 24 september 2022
Tijd: 13.45 - 15:15 uur
Locatie: Jaap Eden IJsbaan, Radioweg 64, Amsterdam
Parkeren bij de Jaap Eden IJsbaan: Praktische informatie parkeren Jaap Edenbaan

Lancering Hockey Hall of Fame

Na de presentatie van de ledenwervingscampagne staat van 16:00 tot 16:30 uur de lancering van de Nederlandse IJshockey Hall of Fame gepland. Hiervoor zijn naast ereleden, oud-internationals en zakenrelaties uitgenodigd.

Geef je hieronder op voor deelname aan de presentatie van de wervingscampagne

Ik blijf kijken voor de wedstrijd om de Ron Bertelingschaal