Licentiesysteem ijshockeynederland

1 juli 202308:52

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Licentieaanvraag in behandeling: IJshockeyclubs klaar om te strijden

IJshockey Nederland is verheugd om aan te kondigen dat de licentieaanvraag van alle ijshockeyclubs met teams in de Eredivisie, Bene League en Oberliga momenteel in behandeling is. We zijn verheugd om deze clubs toestemming te geven om deel te nemen aan de respectievelijke competities.

De definitieve licenties zullen worden verleend tussen 1 juli en 31 december. IJshockey Nederland heeft bewust gekozen voor deze aanpak om de clubs te ondersteunen bij hun licentieaanvraag.

De clubs welke deelnemen in de Eredivisie zijn: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Geleen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Nijmegen, Utrecht, Zoetermeer en de kampioen van 2022-2023, Eindhoven.

De clubs welke door IJshockey Nederland in de Bene League zijn voorgedragen zijn: Snackpoint Eaters Limburg, Unis Flyers Heeenveen en de kampioen van Nederland 2022-2023 UltimAir Hijs Hokij Den Haag.

De club welke van IJshockey Nederland toestemming heeft om deel te nemen in de Duitse Oberliga is: Tilburg Trappers.

Samen met alle fans, vrijwilligers en bestuurders kijken we uit naar een spannend nieuw seizoen vol passie en competitie. Houd onze website in de gaten voor verdere updates en aankondigingen omtrent de licenties.

Samen bouwen we aan een sterke en bloeiende ijshockeygemeenschap in Nederland!