Amstel Tijgers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters

Locaties U18's, U20 en vrouwen ook bekend

De WK's voor de overige vertegenwoordigende teams zijn ook bekendgemaakt. De junioren bij de mannen gaan naar respectievelijk Schotland en Kroatië, terwijl de vrouwen afreizen naar Slovenië. Voor het eerst zal ook een nederlands vrouwenteam U18 internationaal gaan meespelen.

Dat werd vandaag duidelijk tijdens het IIHF-congres in Keulen. De U20 gaat naar het Schotse Dunfries, waar van 10 tot en met 16 december het WK gespeeld gaat worden. De mannen U18 hebben van 23 tot en met 30 maart een WK in het Kroatische Zagreb op het programma staan.

Voor de vrouwen staat het WK op het programma voor Bled in Slovenië. Dat wordt gehouden van 7 tot en met 13 april. Voor de vrouwenploeg U18 staat de verste reis op het programma. Die spelen als nieuw team in de kwalificatie van 28 januari tot en met 2 februari in Mexico City.

Nog meer ijshockey