24 oktober 201615:59

Door Remco

Jeffrey Melissant naar Den Haag

Jeffrey Melissant maakt per direct de overstap van Trappers naar Hijs Den Haag. De 26-jarige aanvaller speelde vorig seizoen nog voor Zoetermeer Panters.

Melissant keerde deze zomer terug in Tilburg na een succesvol seizoen in Zoetermeer waar hij goed was voor 10 doelpunten en 31 assists. In het persbericht van Hijs wordt gemeld dat de geboren Tilburger niet zijn draai kon vinden bij het Toekomstteam van Trappers. Melissant maakte afgelopen april zijn debuut voor Oranje tijdens het WK in Jaca en wist ook tot 1 goal en 1 assist te komen voor bondscoach Chris Eimers.

Diezelfde coach gaat Melissant nu tegenkomen in Den Haag. In het Haagse persbericht laat Eimers weten blij te zijn met de komst van Melissant: 'Jeffrey is een speler die andere beter kan laten spelen en daardoor het team als geheel beter kan maken. Bovendien zitten wij krap in onze aanvallers waardoor uitbreiding van de selectie meer dan welkom is.'

Den Haag zag deze zomer drie sterke aanvallers vertrekken: Andri Salomonson, Joey Verreijen en Marcel Kars. De club wist Joey Oosterveld (Amsterdam) en Filip Martinec (Eindhoven) binnen te halen als opvolgers. De ploeg kende echter een tegenvallende start en is al uitgeschakeld in de bekercompetitie.