Speler valt in de bank van Nashville
Speler valt in de bank van Nashville — © Instagram/Nashville Predators

31 juli 202006:52

Door Joep Meijsen

NHL: Laatste drie oefenwedstrijden

De oefencampagne in voorbereiding op de herstart van de NHL is na drie dagen alweer voorbij. Op de slotdag waren er zeges voor Nashville, Columbus en Las Vegas.

Predators - Stars 2-0

Goalies Juuse Saros en Pekka Rinne noteerden een gezamenlijke shutout namens de Nashville Predators in hun oefenwedstrijd tegen de Dallas Stars. Viktor Arvidsson scoorde twee keer, waaronder een powerplay-goal vroeg in de wedstrijd, om zijn team de 2-0 winst te bezorgen.

Bruins - Blue Jackets 1-4

De Columbus Blue Jackets scoorden drie keer in de openingsperiode op weg naar een 1-4 overwinning op de Boston Bruins. Boone Jenner opende de score na ruim vier minuten spelen, waarna Zach Werenski en Gustav Nyquist binnen achttien seconden van elkaar tot scoren kwamen aan het eind van de eerste periode. David Pastrnak deed later nog iets terug namens de Bruins, maar Alexandre Texier herstelde twee seconden voor het eindsignaal de marge.

Golden Knights - Coyotes 4-1

Reilly Smith scoorde een shorthanded goal en een powerplay-goal in de openingsperiode van het duel van de Vegas Golden Knights tegen Arizona Coyotes. Taylor Hall sloeg halverwege de derde periode terug, maar treffers van Alex Tuch en Nick Cousins bezorgden Las Vegas een ruime zege.

Tags

NHL