Mike Verschuren in actie namens Kemphanen tegen UNIS Flyers Toekomstteam in de play-offs van de Eerste Divisie
Mike Verschuren in actie namens Kemphanen tegen UNIS Flyers Toekomstteam in de play-offs van de Eerste Divisie — © Roel Louwers (ISOSports Sportfotografie)

23 mei 202021:18

Door Remco

Nijmegen versterkt zich met Mike Verschuren

Op deze drukke dag qua spelersnieuws maakte Nijmegen Devils bekend dat Mike Verschuren de overstap maakt naar de Keizerstad. Verschuren speelde vorig seizoen nog voor Eindhoven in de Eerste Divisie.

De 27-jarige Verschuren speelde het grootste gedeelte van zijn loopbaan voor Kemphanen. In 2010 debuteerde de aanvaller op het hoogste niveau in Nederland. Twee jaar geleden maakte Verschuren een avontuurlijke stap naar Nieuw-Zeeland waar hij tijdelijk speelde voor West Auckland Admirals. Na zijn terugkeer uit Nieuw-Zeeland, speelde Verschuren een seizoen in de Beneliga voor Hijs Hokij Den Haag. Afgelopen seizoen koos Verschuren om een stapje lager te gaan spelen en terug te keren in zijn stad Eindhoven. In 12 wedstrijden kwam Verschuren tot 14 goals en 13 assists en behaalde met zijn ploeg de finale van de Eerste Divisie.

Verschuren is een voormalig jeugdinternational en in het seizoen 2015-2016 maakte hij ook deel uit van Oranje tijdens het WK en het Olympisch Kwalificatietoernooi.

Eerder deze week maakte Nijmegen Devils al bekend dat routinier Marco Postma ook volgend seizoen te bewonderen is in het Triavium.