Final Four 2019 Kans Evo Suurhoff

27 mei 202114:00

Door Joep Meijsen

Nijmegen Wolves breidt selectie verder uit

Nijmegen Wolves heeft de afgelopen periode drie spelers toegevoegd aan de selectie. Het gaat daarbij om verdedigers Evo Suurhoff en Justin van Baarsen en aanvaller Harley Verkroost.

De 26-jarige Suurhoff speelde de afgelopen jaren twee wereldkampioenschappen voor Oranje en kwam de laatste twee seizoenen in de Beneliga al uit voor Nijmegen Devils. De verdediger kwam eerder uit voor Den Bosch, Eindhoven en Tilburg Trappers en was eerder een vaste keuze in nationale jeugdselecties.

De pas 19-jarige verdediger Justin van Baarsen speelde in 2019-20 een aantal wedstrijden in het tweede team van Nijmegen en was daarvoor actief in Antwerpen en Den Haag. Hij speelde de laatste twee WK's met het U20-team van Oranje en daarvoor twee kampioenschappen met de U18.

Harley Verkroost is afkomstig uit de eigen jeugd van Nijmegen en speelde de afgelopen seizoenen al voor Nijmegen Devils. Tijdens het laatste seizoen van de Beneliga had hij in 20 wedstrijden 3 goals en 6 assists met 20 strafminuten. De 26-jarige aanvaller won met Nijmegen Devils een landskampioenschap en de nationale beker.