Archief beeld. Chris Eimers namens PSC
Archief beeld. Chris Eimers namens PSC

27 september 202314:01

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Ontdek Onze Player Safety Commissie

Nieuwe uitspraken online

Bij IJshockey Nederland staat de veiligheid van onze spelers altijd voorop. Daarom hebben we de Player Safety Commissie in het leven geroepen, een team van toegewijde experts die zich inzetten voor een veilige en eerlijke sportomgeving voor alle ijshockeyspelers.

Oud coach Chris Eimers geeft zijn visie op de veiligheid van spelers.

Deze commissie, bestaande uit ervaren scheidsrechters en voormalige coaches, zoals Chris Eimers en Jacco Landman, neemt de verantwoordelijkheid om incidenten op het ijs te beoordelen en passende maatregelen te nemen. Hun uitspraken en aanbevelingen zijn nu beschikbaar op onze website, zodat iedereen toegang heeft tot transparante en objectieve beslissingen.

Wij nodigen je uit om de verklaringen van de Player Safety Commissie te bekijken op onze Strafbank-pagina en zo meer te leren over hun cruciale rol in het waarborgen van een veilige en eerlijke ijshockeyervaring voor iedereen.

Bij IJshockey Nederland geloven we in sportiviteit en integriteit, en de Player Safety Commissie is een essenti√ęle schakel om deze waarden te handhaven. Samen werken we aan een betere en veiligere toekomst voor onze sport.