Amsterdam Tigers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Penguins met overtuigende zege dichtbij Stanley Cup

Penguins met overtuigende zege dichtbij Stanley Cup

Pekka Rinne blijft het moeilijk hebben met wedstrijden in Pittsburgh. De ervaren Fin van Nashville werd voor de tweede wedstrijd op rij in dat stadion voortijdig naar de kant gehaald. Het werd uiteindelijk 6-0 in het voordeel van de Penguins, die nu nog één zege nodig hebben voor hun tweede Stanley Cup op rij.

Winner
Bauer (klein)
THS
Rono

Daarmee heeft Pittsburgh nu ook zijn derde thuiswedstrijd gewonnen, nadat Nashville zijn twee wedstrijden in eigen stadion wist te winnen. Komende zaterdag wordt het zesde duel in de serie gespeeld, die ontmoeting is weer in de hoofdstad van de countrymuziek. 

Phil Kessel scoorde zijn achtste goal van de play-offs en had twee assists, Sidney Crosby pakte drie assists, Evgeni Malkin en Ron Hainsey een goal en een assist en ook Justin Schultz, Bryan Rust en Conor Sheary scoorden namens de Penguins. Rinne maakte zes saves op negen shots. Zijn vervanger Juuse Saros stopte nog twaalf schoten. 

Fotocredit

Foto: YouTube

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum