Flyers Beneliga Bezak juich 02 2017

7 maart 202022:45

Play-offs: Flyers als eerste naar halve finales

Unis Flyers Heerenveen haalde als eerste club de halve finales van de play-offs in de Beneliga door ook het tweede duel in Mechelen te winnen. Adam Bezak en Ronald Wurm hadden ieder een goal en een assist in de 1-5 zege.

De ploeg toonde in Mechelen aan de langste adem te hebben. De twee teams stonden twee periodes lang doelpuntloos tegenover elkaar, wat gezien de ruime uitslag van vrijdagavond een verrassing was. Nog opmerkelijker was dat het Mechelen was dat brutaal vroeg in de slotperiode de leiding pakte via Stef Vermeulen.

Flyers had vier minuten nodig om eindelijk doelman Gyesbreghs van Mechelen te kloppen, Lars den Edel bracht Flyers op gelijke hoogte, waarna anderhalve minuut later Adam Bezak de uiteindelijke winnende treffer scoorde.

Via Ronald Wurm, Trevor Petersen en Jasper Nordemann werd de score daarna nog verder opgevoerd en werd het alsnog een ruime zege voor de Friese kampioensploeg. De laatste twee goals vielen in de slotminuut van het duel.