I Jshockey Nederland kerstkaart 2021 hockey kerstboom 600x500 pixels

22 december 202108:00

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Prettige Feestdagen en een gezond & sportief 2022!

Het bestuur en het bondsbureau van IJshockey Nederland wensen jullie en jullie dierbaren fijne feestdagen en een goed, gezond en gelukkig 2022.

Beste ijshockeyliefhebber,

2021 is helaas geen jaar geworden met veel ijshockey. Voor het tweede jaar op rij is er heel weinig gespeeld. Dat is ontzettend jammer.
Tegelijkertijd hebben we gemerkt dat er toch van alles geregeld moet worden. Ook als er niet wordt gespeeld heb je als bestuur, coach of scheidsrechter toch van alles te doen. Variërend van omgaan met (weer) nieuwe regels of maatregelen tot eindelijk eens tijd hebben om iets aan te pakken wat eigenlijk al eerder aangepakt had moeten worden. Alhoewel je voor dat laatste dan vaak weer minder tijd hebt dan je dacht, vanwege andere nieuwe ontwikkelingen.
Voor sommigen was het vooral een jaar waarin het van belang was de club overeind te houden.
Door ledenverlies en oplopende kosten is het voor een aantal verenigingen een zwaar jaar geweest. Sportief gezien was 2021 dus geen spectaculair jaar.
Dat betekent dat 2022 alleen maar beter kan worden. We zullen vast niet vanaf januari weer volop kunnen ijshockeyen. Maar de verwachting is toch wel dat we steeds beter kunnen omgaan met het virus. Dat het steeds meer beheersbaar wordt. Dan gaan we ongetwijfeld weer schitterende ijshockeywedstrijden beleven, met veel passie, plezier, fairplay en respect. We koesteren die hoopvolle en optimistische houding. We willen jullie enorm bedanken voor de inzet voor onze sport in het afgelopen jaar en we hopen ook in het volgende jaar weer volop op je steun en samenwerking te mogen rekenen. Om samen verder te werken aan stabiliteit en ambitie.

Het bestuur en het bondsbureau van IJshockey Nederland wensen jullie en jullie dierbaren fijne feestdagen en een goed, gezond en gelukkig 2022.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en bureau van IJshockey Nederland

Jan Hopstaken, Voorzitter